18. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

10 signala da vas neće nazvati [ LJUBAV ]

Kao što postoje neke stvari koje signaliziraju da je zainteresiran za vas, tako postoje i znakovi koji očito govore da vas neće nazvati nakon prvog spoja...

10 signala da vas neće nazvati

Kao što postoje neke stvari koje signaliziraju da je zainteresiran za vas, tako postoje i znakovi koji očito govore da vas neće nazvati nakon prvog spoja.

-10- Razgovara s drugima više nego s vama

Ako malo razgovara na mobitel, malo tipka poruke, pa slučajno dobacuje nešto za susjedni stol ili je sreo  prijatelje i udubio se s njima u razgovor, to je očiti signal kako nema namjeru pobliže vas upoznati.

-9- Razgovara o drugim ženama

Muškarac koji općenito mnogo govori o ženama, bilo poznatim, nepoznatim, bivšim ili ženama generalno vjerojatno misli kako je super stručnjak za žene, a takav će vam sigurno pronaći neku manu i neće vas nazvati.

-8- Više gleda po prostoriji nego u vas

Dečki koji izgledaju kao da uvijek pogledom traže nekog drugog dok su s vama, vjerojatno i traže. Možda je s vama izašao kako bi neku drugu djevojku učinio ljubomornom.

-7- Uputio vam je vrlo malo pitanja koja se tiču vas

Ponekad se čini kao pravo mučenje sjediti preko puta dečka kojeg ničim ne možete zainteresirati. Osim toga, ako izbjegava kontakt očima, to je ekstra signal nezainteresiranosti.

-6- Hoda ispred vas i ne pita vas kuda želite

Ako se osjećate poput lutke koju su izveli u šetnju, vjerojatno to i jeste. Najčešće ovo signalizira da mu je trebalo društvo za određenu priliku, ne vaše, nego bilo čije.

-5- Ne predstavlja vas ako susretne prijatelje

Ako mu niste dovoljno zanimljivi da bi vas upoznao sa svojim prijateljima, vjerojatno vas neće nazvati. Da ima namjeru i dalje družiti se s vama, ponosno bi vas predstavio.

-4-  Ne spominje sljedeći spoj

Ako ni jednom nije uključio nešto tipa „Kad sljedeći put izađemo“, „Morat ćemo…“ ili nešto slično, vjerojatno to ni nema namjeru. Ako ste nešto predložili, a on je kratko i bez volje odgovorio „Drugi put“, to se ne računa kao plan.

-3- Čuli ste kako dogovara spoj s nekim drugim

Ako se ovo dogodilo pred vašim očima ne trebate se ni pitati hoće li nazvati. Ovo je vjerojatno situacija kada biste se trebali dignuti i otići sa spoja.

-2- Naziva vas pogrešnim imenom 

Ako ne može zapamtiti s kim je na spoju, neće se sjetiti ni nazvati vas.

-1- Otišao je bez riječi

Ovo je jedan od pouzdanijih znakova. Ako je ustao i otišao bez objašnjenja vjerojatno vam nema više ništa za reći.