28. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Kako da budete neodoljivi [ LJUBAV ]

Kako možete učiniti sebe super privlačnom, neovisno o tome kako izgledate?! Kako privući muškarca i zadržati ga u dugoj vezi?! Još jedno veliko je pitanje zbog čega muškarci koji su se činili zainteresiranima i s kojima ste bili povezani odlaze.

Kako da budete neodoljivi

Kako možete učiniti sebe super privlačnom, neovisno o tome kako izgledate?! Kako privući muškarca i zadržati ga u dugoj vezi?! Još jedno veliko je pitanje zbog čega muškarci koji su se činili zainteresiranima i s kojima ste bili povezani odlaze. Svaka osoba prosječnog izgleda ako zna pravu taktiku može biti privlačnija muškarcima od djevojke s naslovnice magazina jer unutarnja ljepota uvijek nadjačava fizičku ljepotu.

Svi znamo kako je humor privlačan, ali jeste li znali da muškarci i žene ne gledaju na to na isti način. I dok žene traže muškarce koji će ih nasmijati, muškarci su oduševljeni ženama koje se znaju smijati njihovim šalama. Što još možete naučiti i učiniti kako biste bili neodoljivo privlačni, pročitajte ispod.

-1- Nemojte postati pretjerano ozbiljna osoba i stalno se brinuti

Možda vam se to ne čini tako, ali većina žena s vremenom postaje zabrinuta, pretjerano emotivna, povrijeđena i ljuta kada muškarac napravi nešto glupo.

Problem je u tome, što žene imaju svako pravo ljutiti se i osjećati kako se osjećaju, ali stalna ozbiljnost narušava ljepotu odnosa.

Muškarci jednostavno ne mogu odoljeti ženama koje su srdačne, ne shvaćaju sve pretjerano ozbiljno, a posebno onima koje se znaju nasmijati kada stvari postanu teške.

Ako postanete pretjerano ozbiljne, zabrinute ili ne ostavljate dovoljno prostora za zabavu vaš muškarac će se povući i izgubiti interes za vas.

-2- Budite mladi duhom

Većina žena vjeruje da s godinama gube privlačnost zbog toga što se na njihovom licu i tijelu vide godine, međutim gubite privlačnost kada postajete stare u duši.

Biti mlad duhom znači biti neiskvaren, razigran, djetinjast i neopterećen odgovornostima.  Većina žena ima mnogo obveza, a to ima snažan učinak na to kako je doživljavaju muškarci. To je možda teško shvatiti jer ženama današnjeg društva se ispire mozak time da ako nisu mlade i savršene kako nemaju šanse privući muškarca.  Naravno, ovo nije istina.

Muškarci osjećaju kada je žena svježa i kada se čuva podalje od negativnosti tuđih mišljenja, kao i iscrpljenosti obvezama. Ono za što privlačna žena najviše mari je razigranost. Uvijek se može vidjeti 18-godišnjakinju koja se osjeća kao da joj je 40, ali i 40- godišnjakinju koja se zabavlja kao da joj je 18.

-3- Privlačan govor tijela

Stručnjaci kažu kako se 93 % ukupne komunikacije odvija kroz govor tijela i boju glasa, a tek 7 % riječima. Ako se usredotočite samo na to što govorite zanemarujete 93 %  komunikacije.

Smiješite se, uspravite se, lijepo mirišite, budite opušteni…

-4- Izbjegavajte iznošenje negativnih emocija

Sve emocije izražavajte na pozitivan način, pa čak i one negativne. Pozitivne žene privlače muškarce poput magneta.

-5- Nemojte biti nestrpljivi

Većina muškaraca vrlo je zahvalna kada pronađe strpljivu ženu. Nemojte puno forsirati. Prepustite se tijeku veze i dopustite da se razvija prirodnim putem. Zbog čega je strpljivost toliko privlačna?! Zbog toga što je iznimno rijetka. Svaki muškarac se potajno nada da će pronaći ženu opuštenog pristupa s kojom će se moći opustiti umjesto da se mora s njom natjecati.

-6- Brinite o sebi i dotjerujte se

Bez obzira što je unutarnja ljepota važnija, nemojte zanemariti vanjsku. Zdrava i uredna kosa, lijepa koža, pristajuća šminka, zdrava težina… Ovo su sve stvari koje ne smijete ignorirati. Većina muškaraca od vas ne očekuje da budete supermodeli, ali morate voditi računa o sebi i svome izgledu.

-7- Nemojte ga trebati, nego ga želite

Mnoge žene brkaju željeti i trebati, a kad muškarci primijete taj osjećaj bježe u suprotnom smjeru. Koja je bitna razlika između trebati i željeti?

Potreba je obveza za drugu osobu. Ako nekoga trebate to znači da ne možete živjeti bez njega, a ako nekoga želite, iako možete živjeti bez njega,  to znači da vam se sviđa.