24. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Kako privući nekoga tko nije zainteresiran [ LJUBAV ]

Nakon knjige "He's Just Not That Into You" sve žene su počele misliti kako su pokušaji zavođenja muškarca koji vam se sviđa...

Kako privući nekoga tko nije zainteresiran

Nakon knjige “He’s Just Not That Into You” sve žene su počele misliti kako su pokušaji  zavođenja muškarca koji vam se sviđa, a ne pokazuje znakove kako je zainteresiran, patetični, te kako bi jednostavno trebale krenuti dalje, te se čuvati za nekoga tko će biti zainteresiran za vas.

Ali, ako potajno (ili ne tako potajno) maštate o muškarcu s kojim želite provoditi svoje vrijeme, bolje ga upoznati, jer se čini pametnijim i zgodnijim od svih drugih muškaraca koje upoznajete i koji vas iz nekog vama nepoznatog razloga privlači, te ako niste spremni biti s nekim drugim, vama manje simpatičnim, samo zbog toga što vas on hoće, vjerojatno niste jedini, iako vam se to može učiniti.

Što možete učiniti u takvoj situaciji?

Za početak:

-1- Uvijek izgledajte dobro.

-2- Okružite se muškarcima koji vas žele, kako bi vam to popravljalo samopouzdanje.

-3- Budite vrlo pristupačni i ljubazni, ali nemojte se s njim upuštati u seksualnu avanturu.

-4- Uvijek lijepo mirišite i budite maksimalno uredni i uređeni.

-5- Istaknite i pokažite ono najljepše na sebi, bilo da su to usne, noge ili grudi.

-6- Inicirajte susrete i razgovore, ali nemojte biti dosadni. Neka on prvi započne bar 30 posto vaše komunikcaije.

-7- Nemojte biti očajni. Očaj je jedna od stvari koja ubija svaku romantiku. Pokažite mu da imate potpun život i bez njega.

-8- Uvijek ostanite otvoreni za nove mogućnosti. Ako se netko želi upoznati s vama ili vas prijatelj želi upoznati s nekim, pružite mu priliku. Nikad ne znate tko je vaš «pravi».

-9- Nemojte vi loviti njega. Ali budite u blizini tako da on ima priliku loviti vas.

-10- Također, mogu vam pomoći i horoskopski savjeti. Ne morate vjerovati u horoskope, da bi ste iskušali neku od zabavnih tehnika. (Njegov horoskopski znak potražite ovdje: astromatch)

Ipak,  važno je shvatiti da vam slijepo slijeđenje savjeta neće pomoći. Najviše bi trebali vjerovati intuiciji i prijateljima. Ukoliko vam intuicija govori da postoje šanse, tada se potrudite. Ali ako vam prijatelji kažu da ste pretjerali, tada se zaustavite.

Još jedna od tehnika koja vam može pomoći da znate ako ste pretjerali je «osjećaj da morate tajiti» nešto. Ukoliko o svojim postupcima možete slobodno razgovarati s prijateljima i ne bi vam bilo neugodno da drugi saznaju, tada vjerojatno niste prešli granicu pristojnog zavođenja.