Iskoristite svoje snove

Iskoristite svoje snove

Iskoristite svoje snove

Snovi su jedino mjesto na kojem bez imalo rizika možete se iskušavati u novim aktivnostima, istraživati svoje mogućnosti i mijenjati život po želji.

Fokusiranjem svojih misli na određeno područje koje vas zanima, možete  u mislima kreirati situacije koje će vam pomoći napredovati. Ponavljanjem neke situacije u snovima, približit ćete je stvarnosti i ona će vam biti lakše savladiva kada se pojavi.

Snove uglavnom interpretiraju stručnjaci, koji snovima pridaju određena značenja. U takvim tumačenjima predmetima ili pojavama se pridaju simboli npr. auto simbolizira psihofizičko stanje čovjeka koji sanja, brodovi – životna putovanja. I dok takve interpretacije mogu biti, ali nisu nužno točne i uglavnom sadržavaju samo polovicu priče,  samo sami, svatko za sebe, ukoliko se potrudi naučiti, može u potpunosti razumjeti poruke koje mu stižu kroz snove.

Vi ste jedini autor vaših snova i samo vama pripada njihovo potpuno tumačenje.  U njima možete pronaći vrlo moćno, a ipak nenapadno rješenje vašeg unutarnjeg konflikta.

Različite uloge u snovima ne samo što šalju poruku nego su i vrlo zabavne.  Daju priliku djetetu u vama da istraži različite mogućnosti reagiranja bez ikakvog osuđivanja. Snovi će vas odvesti u najskrovitije dijelove misli i srca, a mogu biti mapa prema pravom bogatstvu.

Najfascinantnija star kod snova je njihova neograničavajuća kreativnost, varijabilnost, ali i dostupnost. Iz noći u noć, mozak nadmašuje i najveće Hollywooudske uspjehe. Neki skriveni scenarist u našoj podsvijesti svaku noć nam pušta filmove kreirane samo za nas.  On spaja prošlost, sadašnjost i budućnost u bizarne dijelove, koji se na samoj svojoj površini  čine čudnima i potpuno nerazumljivima.

Snovi, pa i noćne more, mogu biti osobni iscjelitelj, koji nam je dostupan svakog dana i to besplatno. Sve što trebamo napraviti je naučiti slušati ga i razumijevati što nam govori.

Snovi imaju svoju logiku koja je više kreativna i bogatija od realnosti. Zbog toga pri razumijevanju snova nikad ne bismo trebali gledati na njih kao stvarnost i u tom ih smjeru tumačiti.

Kako biste se uspjeli prisjetiti snova, najbolje bi bilo ujutro nakon buđenja ostati nekoliko minuta u istom položaju. Trebalo bi se sna prisjećati sliku po sliku, dok se ne prisjetimo cijele ili dijela priče. Najviše pozornosti treba posvetiti tumačenju dojmiljivijih slika, ali ne smiju se zaboraviti ni detalji. Ponekad se baš u njima krije značenje. Nakon što ste u sanjarici pogledali značenje simbola, trebali biste osobno rastumačiti svaki pojam. Nov Golf  siromašnom čovjeku predstavlja bogatstvo, dok nekom materijalno bogatijem, u stvari predstavlja siromaštvo.

Važno je znati da snovi nikad nemaju negativna ili pozitivna značenja. Oni su samo smjernice ili upozorenja, ali nikad nisu suhoparna pretkazanja budućnosti i ne smiju se na taj način tumačiti.

Važno je ne razočarati se pri prvim pokušajima tumačenja snova ukoliko vam to ne bude uspijevalo. Za razumijevanje su ponekad potrebne i godine prakse. Ali isplatit će se, jer tek kada naučite slušati svoj unutarnju glas znat ćete i prepoznati pravu vrijednost snova, prestat ćete ih se bojati i započet ćete ih doživljavati kao svog osobnog savjetnika.

TUMAČ SNOVA – Detaljno tumačenje snova