Sanjati GLASOVIR – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati GLASOVIR?

– sanjarica GLASOVIR –

Ako ste sanjali glasovir takav san nosi simboliku veselja i radosnih događaja u životu. Kako glasovir unosi veselje u svakodnevni stvarni život, tako interpretacija snova o glasoviru ima sličnu simboliku. Da biste protumačili san o glasoviru, treba uzeti u obzir kontekst sna, na primjer gdje ste sanjali glasovir, koji su bili poratni simboli, ali u većini snova glasovir nosi naznaku sretnog razdoblja i veselja. Kada tumačimo snove o glasoviru treba uzeti u obzir da nije sam predmet glasovir ono što nas usrećuje. Usrećuje nas lijepa glazba, ta nas usrećuje proces sviranja, tako snovi o glasoviru sugeriraju kako ćemo radost pronaći u nekim procesima, onome što se odvija u životu, a ne u konačnom ostvarenju cilja ili dobivanju nekog poklona. Snovi o glasoviru sugeriraju kako se radost pronalazi u samom življenju, a ne imanju.

Sanjati kako netko drugi svira glasovir

San u kojem ste sanjali da vi svirate glasovir je san koji govori o vlastitoj radosti, dok sanjati kako neko drugi svira glasovir je san koji također treba tumačiti u smislu da ćete osjetiti radost, ali a će biti i nekih prepreka na putu do ostvarenja cilja. Ako ste sanjali kako netko drugi svira glasovir možda se radi o tome da vam se u stvarnom životu čini kako su tuđi životu ljepši, a istovremeno se niste spremni angažirati oko vlastitog zadovoljstva i sreće.

Sanjati da svirate glasovir i pjevate

Ako ste sanjali kako svirate glasovir i istovremeno pjevate takav san govori o sretnim i radosnim vijestima i informacijama koje će vam prestići. San općenito govori kako je pred vama iznimno razdoblje općenito. Snovi o glasoviru općenito govore kako u životu ne treba puno čekati sreću, nego da se treba potruditi da izvučemo najbolje iz onoga što imamo i uživamo u lijepoj strani vlastitog života. Snovi o sviranju glasovira su snovi o ljepoti činjenja. Ako ste sanjali da svirate i pjevate, takav san sugerira kako će većina stvari vjerojatno ispasti onako kako priključujete i kako se nadate, ali da se svejedno trebate potruditi i uživati u cijelom procesu ostvarenja snove, te da ne provodite dane u iščekivanju glavnog događaja.

Sanjati glazbu glasovira

Klavirska glazba simbolizira određene ideale i ciljeve koje predstavljamo pred sebe. Što je glazba ljepša to nas očekuje ljepše razdoblje, ali obzirom da se u ovu simboliku upliće i sam simbol glasovira treba uzeti u obzir životne procese. Svi znamo kako nas tjelovježba u konačnici čini sretnijima nego prejedanje, kako vrijeme provedeno s djecom im će nas usrećiti više nego da njima upalimo televiziju dok mi pregledavamo internet. Ipak, te i slične aktivnosti zahtijevaju određeni inicijalni napor i postavljanje određenih ciljeva. Snovi o klavirskoj glazbi govore kako treba postaviti određena očekivanja i baviti se onim što nam donosi dugoročnu korist, ali kako istovremeno treba pronaći načina da uživamo u onome što radimo. Ne možemo izbjegavati aktivnosti koji uključuju trud i napor, jer inicijalno ne uživamo u njima, nego pronaći ravnotežu, da istovremeno radimo na vlastitom boljiku, dok se trudimo uživati i u onome što radimo.

Snovi o glasoviru sugeriraju kako se trebamo igrati kroz životu, te kako bez obzira kolike imamo šanse za ostvarenje nekog cilja ne smijemo čekati nešto, nego trebamo organizirati to “čekanje” da ono bude ispunjavajuće i da uživamo u svakom dan. U prenesenom značenju sreća nije samo imati klavir ili napisati kompoziciju, nego treba uživati u procesu stvaranja i sviranja. Treba jednako tražiti izvore radosti u spoznaji da se trudimo u onome što radimo dok ostvarujemo ciljeve, kao i u samim ciljevima jednom kada dođemo do njih. Snovi o glasoviru govore kako imamo predispozicije i za jedno i drugo.

Sanjati KLAVIR – detaljno tumačenje –

Sanjati GLASOVIR

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*