28. rujna 2023.

COVER magazin.com

Life & style portal

Sanjati KLAVIR – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati KLAVIR

Što znači sanjati KLAVIR

– Sanjarica KLAVIR –

Sanjati klavir predstavlja radost i veselje. Klavir unosi radost u život, opušta i umiruje, te je upravo takvo i tumačenje snova o klaviru. Ali na klavir ne treba gledati kao na predmet koji bi nas usrećio, nego kao na proces sviranja i stvaranja prekrasne glazbe. Snovi o klaviru govore o sreći koja proizlazi iz življenja života, sviranja kroz život, a ne sreći koja se ostvaraje postizanjem nekog cilja ili dobivanjem nekog poklona.

Sanjati da svirate klavir je dobitak dok sanjati da slušate druge kako sviraju klavir sugerira savladavanje prepreka pri ostvarivanju ciljeva, ali koje možete uspješno savladati. Ako sanjate da netko drugi svira klavir, razmislite ne odustajete li prerano radi prepreka koje se pojavljuju. Možda se niste voljni potruditi oko onoga što želite i očekujete kako će neki drugi odraditi poslove koji se očekuju od vas.

Sanjati da svirate klavir i pjevate istovremeno predstavlja novosti i važne stvari ispred vas. ovaj san govori kako ste sposobni za izvanredne rezultate i općenito za voditi izvanredan život. San govori kako sreću pronalazite u činjenju, ali i kako ste voljni aktivirati se oko onoga što želite, ali i da znate uživati u cijelom procesu. San sugerira kako će većina toga ići kako ste zamislili, a da ćete se u onome što ne bude išlo po planovima znati se snaći i izaći svejedno kao pobjednik.

Klavirska glazba predstavlja nekakve ideale koje očekujemo od sebe i procese pri ostvarivanju sreće. Svi znamo kako nas vježbanje čini sretnijima nego prejedanje, bavljenje aktivno s djecom nas čini sretnijima nego kada im dopustimo da igraju videoigre dok mi surfamo po mobitelu, pokretanje nekog sitnog posla s prijateljem nas čini sretnijima nego kupovina najvećeg televizora. I najzanimljivije od svega je što su sve aktivnosti nabrojene iznad zapravo neugodne aktivnosti, koje zahtijevaju određeni napor i aktivno sudjelovanje, zahtijevaju i postavljanje određenih očekivanja u kojima možemo ne uspjeti. Ipak, takve aktivnosti najznačajnije su aktivnosti u našem životu. One aktivnosti koje uključuju borbu, trud i napor, čine nas sretnijima nego neke gotove stvari. U gotovim stvarima možda više uživamo, ali one stvari koje zahtijevaju trud i napor čine nas sretnijima dugoročno. Kupiti klavir je beznačajno, kao nitko neće na njemu svirati. Snovi o klaviru sugeriraju kako se više trebamo posvetiti onim stvarima koje čine da budemo „u svom najboljem izdanju”, nego gotovim proizvodima koji nas prividno mogu usrećiti. Krajnji rezultat nekog procesa usrećuje nas kratkoročno, ali dugoročno sreću donosi proces „uživanje u svirki”.

Sanjati da se zaglavila neka tipka na klaviru znak je poteškoća.

Sanjati da vježbate sviranje klavira govori o vašem odnosu prema rješavanju problema, odnosno da ste sistematični i uporni.

Snovi o klaviru govore kako kroz život trebamo svirati, a ne čekati da nešto dobijemo. Ako ste u potrazi za srećom, put do sreće je vrlo jednostavan, kroz činjenje. Zamislite što želite postići ili biti i krenite prema tome. Napravite bilo što što ide u tom smjeru. Jednostavno „sviranje” kroz život čini vas sretnima dugoročno. Sreća ne funkcionira na način kako ljudi uglavnom misle o njoj, da jednom kada nešto dobijete ili ostvarite zauvijek ste sretni, sreća je proces sviranja i uživanja u glazbi. Preneseno na život sreću pronalazimo u procesu ostvarivanja onoga što želimo i spoznaji da se trudimo biti najbolji što možemo, da dajemo sve od sebe u određenom trenutku.

Sanjati da čujete klavir ovisno o tome kakav je zvuk, tako ima i značenje, ako je zvuk ugodan tada je pred vama ugodno razdoblje.

Sanjati da kupujete klavir sugerira da je ispred vas ne posebno dobro razdoblje na ljubavnom planu, dok sanjati da prodajte klavir sugerira uspješno ljubavno razdoblje.

Sanjati KLAVIR

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST