25. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati DATUM – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati DATUM

Što znači sanjati DATUM

– Sanjarica DATUM –

Sanjati datum često se odnosi na datume u stvarnom životu. Da li je taj datum vama bitan i za vas specifičan? Datumi imaju različito značenje svakoj osobi te ih tako treba i tumačiti.

Sanjati da vam netko govori točno određeni datum može se odnositi na stvarnost i da vas nešto očekuje točno na taj datum. Iako sanjati određeni datum u budućnosti može značiti i određenu točku do koje će završiti neke stvari koje se trenutno odvijaju.

Sanjati datum u prošlosti koji nije posebno specifičan sugerira da se previše bavite stvarima i događajima iz prošlosti te da biste se trebali više usmjeriti na budućnost.

Ponekad snovi o nekom datumu, čak i ako se ne radi o stvarnom datumu uz koji vežete neki događaj mogu sugerirati kako ste postali gotovo opsjednuti nekim događajem, doživljajem ili emocijom iz prošlosti. Možda, neprestano razmišljate kako niste trebali reći neku glupost koju ste rekli, kako ste se trebali pojaviti na nekom sastanku, jer su oni koji su bili dobili izvrsne prilike, kako ste trebali sudjelovati u nekom projektu… obično kada smo u fazi pretjeranog razmišljanja o nekom događaju iz prošlosti, povezujemo s drugim događajima iz prošlosti kada smo pogriješili, a sve skupa stvara veliki misaoni jaz između onoga što mislimo da bismo mogli i onoga što mislimo o sebi. Jedan događaj tjera nas da se kritiziramo, sumnjamo u svoje sposobnosti, inteligenciju, disciplinu i prosuđivanje.

Ovakvo konstantno vraćanje na prošlost ne samo da je neugodno, nego kod ljudi stvara probleme na mnogim razinama, a blisko je povezano s depresijom, anksioznu, pasivnošću i neodlučnošću.

Sanjati datum u prošlosti koji vežete uz određene događaje tada se referira na te događaje i emocije koje imate vezano uz taj događaj. Ukoliko npr. sanjate datum na koji je nečiji rođendan san može biti vezan uz tu osobu, ali i može vas podsjećati da netko uskoro ima rođendan.

Sanjati datum u budućnosti je uglavnom pozitivan znak i sugerira da ste okrenuti budućnosti. Čak i sam datum koji ste sanjali može biti bitan. Datum može biti specifičan i govoriti o nekom bitnom događaju na taj dan, ali i da će se do tog datuma odvijati i određeni ciklus. Sanjati datum u budućnosti je često pozitivan znak i odnosi se na dobre stvari.

Sanjati da ste pisali neki datum sugerira da vas očekuje nešto pozitivno.

Sanjati kako su neki datumi prekriveni, precrtani, blokirani ili kako ih na bilo koji način ne možete vidjeti, simbolizira prepreke s kojima se suočavate. Ovakav san se ne odnosi na određene datume, prošlost ili budućnost, nego na vaše strahove, da nećete uspjeti zbog svega noga s čim se suočavate. Ovakav san naglašava da vam je potreban dodatni rad, ne samo na svladavanju stvarnih prepreka, nego i rad na sebi. Možda postoje i neke unutarnje prepreke koje vas sputavaju i sprječavaju da napredujete. Ovdje je vrlo bitno uzeti u obzir koje ste emocije u snu o datumima osjetili, jer je to područje vaše nutrine na kojem trebate raditi. Ako vas je iz nekog razloga bilo strah, tada su strahovi ono na čemu trebate raditi. Ako ste bili pretjerano opušteni u ovom snu, tada san sugerira kako biste trebali tražiti načine kako da se opustite. Osjećaji koje doživljavate u snu putokaz su prema prepoznavanju problema i signal su u kojem smjeru se krije rješenje.

Kada sanjate datume možete potražiti i simboliku broja kojeg ste sanjali. Možda se tumačenje sna krije u simbolici broja datuma, a ne u samom datumu.

Sanjati DATUM

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.