Sanjati BUTIK – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati BUTIK

Iako se butik u nekakvom tradicionalnom smislu butige u posljednje vrijeme sve rjeđe viđa, još uvijek je ostao u našim sjećanjima, te ima svoje simbolično značenje u našim snovima.

Butik ili butiga je obično mjesto, u tradicionalnom značenju, na koje idemo kupiti nešto lijepo, malo popričati, razveseliti se, pa ako sanjate da ste došli u butik vjerojatno ćete sresti neke stare prijatelje s kojima ste odavno izgubili kontakt.  Također, simbolizira povećan obim društvenog života, te da ćete biti zadovoljni razvojem situacije.

Ako sanjate da ste otvorili butik, ili da radite u njemu, to je signal kako niste zadovoljni svojim društvenim životom, te kako težite promjenama. Vjerojatno ste se osamili ili okružili pogrešnim ljudima.

Ako vaš posao u stvarnom životu ima veze sa prodajom odjeće ili je u nekom smislu povezan  s trgovinom, sanjati butik signal je da želite promjenu. Možda vas posao više ne usrećuje kao što je nekad, te bi vam dobro došle promjene. To ne znači promjenu posla, nego da se trebate vratiti više nekim vrijednostima koje ste ranije cijenili, a manje gledati na materijalno.

Što znači sanjati BUTIK s garderobom

Butik s garderobom može označavati i sliku kakvu imate o sebi. Ako je garderoba moderna lijepa i uredna, znači da ste zadovoljni svojom prezentacijom. Međutim, ako je garderoba derutna, razbacana i neuredna to znači da biste trebali raditi na sebi i načinu kako se predstavljate drugima. Započnite više brinuti o izgledu, priuštite sebi redovito frizera, novu odjeću i redovitije vježbajte. Budite ljubazniji i susretljiviji.

Sanjati BUTIK

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova

Ostavite komentar

*