Sanjati BROD – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati BROD

Što znači sanjati BROD

– sanjarica BROD –

Sanjati brod općenito je pozitivan predznak bilo u privatnom ili poslovnom životu. Sanjati brod također može biti pokazatelj nekog putovanja ili prijelaznog razdoblja u životu.

Možda vas muče neke stvari, razmišljate o njima i nalazite se u fazi gdje morate odlučiti što i kako dalje. Sanjati brod je često znak da je pred vama neka mogućnost za ostaviti prošlost iza sebe i krenuti naprijed.

Sanjati putovanje brodom simbolizira u snovima na neki način životno putovanje. I sami znate kako ste jedinstvena osoba,  sa svojim jedinstvenim karakteristikama. Znate da nigdje u svemiru ne postoji nitko sličan vama. Vaš brod je vaš brod, vaše putovanje kroz život. To nije utrka, gdje se trebate uspoređivati s drugima. Poanta životnog putovanja nije biti brži od drugih, nego ploviti sigurno i sretno, i zadovoljno uploviti u luku, prijeći s jedne strane rijeke na drugu, doći do svog životnog ušća. Brodovi i u stvarnom životu simboliziraju životna putovanja, pa su snovi o brodovima podsvjesni podsjetnik, kao o svome životnom putovanju trebamo temeljito razmisliti kako bismo ga učinili boljim, sigurnijim i stabilnijim. Jedan od načina na koje to možete postići je da se ne uspoređujete s drugima i ne utrkujete s njima. U ljudskoj je prirodi uspoređivanje, posebno kada mislimo da netko prema nama “manje vrijedan” ima nešto više od nas, ili kada netko iz našeg okruženja ima nešto što bismo mi željeli. Često je mnogo lakše gledati okolo,  nego pogledati u sebe i tražiti odgovore u sebi u vlastitom životu. Sanjati brod znak je kako sami trebate preuzeti odgovornost za vlastiti napredak kako bismo ispuniti svrhu svoga postojanja i stabilno plovili na svome brodu.

Svatko od nas ima svoje talente, darove s kojima se rodio, vještine koje je izgradio. Neki brodovi plove sigurno i polako, neki s manje tereta, drugi s više, neki imaju jače motore, drugi slabije. Ne možete uspoređivati gliser i trajekt ni u jednom aspektu. Svaki od njih trebao bi ploviti svojom putanjom, svojim kursom. Jednako je i u životu. Uspoređivanje s drugima nema nikakvog smisla. Prava je istina da ne postoji još jedna osoba na svijetu poput nas, te da je svaka usporedba besmislena. Svaka osoba na svijetu ima svoju posebnu svrhu i svaka ide kroz životne svojih specifičnih razloga. Svatko treba ispuniti svoju svrhu i naučiti svoje vlastite životne lekcije. Uspoređivanje vlastitog života s životom drugih ljudi, kada nemate pojma koja je njihova  polazna točka, ni koja je luka prema kojoj putuju gubi svaki smisao. Ne koristi nikome, a posebno ne vama.

Ako ste sanjali brod, razmislite o vlastitom životu i podsjetite se kako je vaš život jedinstven, vaše putovanje neusporedivo i toliko jedinstveno, da je šteta vrijeme gubiti na promatranje brodova oko sebe.

Sanjati brod može predstavljati znak i da je pred vama neko putovanje.

Sanjati da plovite na brodu česti je signal da su pred vama promjene u životu, ali uglavnom na bolje.

Sanjati da se odmarate na brodu često je znak dobre obiteljske situacije.

Također je dobar znak ako sanjate da gledate brod kako isplovljava iz luke. Ako ste sanjali da kasnite na brod i da je on otišao bez vas, san predstavlja strah da ste propustili dobre prilike, ili da vas je strah da kasnite s nekim bitnim odlukama.

Sanjati brod koji uplovljava u luku također je dobar znak.

Sanjati veliki brod u dobrom stanju uglavnom je dobar znak, te je znak da je dobro razdoblje pred vama.

Sanjati da gradite brod je signal dobre situacije na ljubavnom planu.

Sanjati olupinu broda nije dobar znak te je često znak financijskih poteškoća ili iznenadnih troškova.

Sanjati BROD

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*