29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

5 stvari koje vam ne trebaju

-1 - Nepotrebna ozljeda stopala...

5-stvari

5 stvari koje vam ne trebaju

-1 – Nepotrebna ozljeda stopala

Ako se bavite sportom kupite kvalitetne tenisice. Također, nemojte nepotrebno nositi previsoke potpetice ili drugu neudobnu obuću.

-2-  Sijede ili isprana farba na kosi

Boje za kosu nisu skupe, te postoje i one na prirodnoj bazi koje ne štete vlasištu. Kist u ruke i ako ne možete platiti frizera, sami prefarbajte izrast.

-3-  Mravi, komarci ili mušice u domu

Na sreću,  sada je vrijeme hladnije pa ih vjerojatno nema, ali je bitno da držite kuhinju urednom, sve što prospete istog trena i očistite i ne gurajte prašinu pod tepih.

-4- Ljubomorna prijateljica

Prijateljica koja se potajno raduje vašem neuspjehu, a vaš uspjeh je boli kao njen neuspjeh nikome ne treba. Takvi „prijatelji“ će vam samo dodatno otežati situaciju. Naučite ih prepoznati i izbjegavati.

-5- Dečko koji vas uništava

Dečko koji sve vaše karakteristike smatra ružnima, stavove  krivima, a ciljeve promašenima nije bolji nego nikakav. Još ako vam povremeno zna objašnjavati kako su svi sisavci biološki poligamni, a ljudi bića nagona… riješite ga se istog trena.