25. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati BADEME – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati BADEME?

– sanjarica BADEMI –

Bademi kao i većina voća govori o uspješnim plodovima rada, međutim specifičnost badema je u tome što su oni voće koje ostaje trajnije svježe, a to može sugerirati i kako će rezultati vašeg rada biti trajniji. Da biste protumačili san, trebate uzeti u obzir izgled badema, koliko ih je bilo, da li su bili ukusni i ostale simbole. Nekakvo osnovno tumačenje je da što su bademi bili ukusniji i ljepši to je pred vama ljepše razdoblje. Može se reći kako bademi imaju pozitivnu simboliku te govore o veselijem i sretnijem životu. Međutim, uz sve pozitivno što bademi simboliziraju nose i jedno upozorenje, da se čuvate rasipništva riječi. Da pazite što govorite, kome govorite i kojim tonom.

Što više osvijestimo vlastite riječi i shvatimo koliku one težinu imaju to ćemo ih više cijeniti. Riječi uvijek nose energiju, a to im daje toliku moć, da riječi mogu i liječiti i povrijediti u doslovnom smislu. Svi se vjerojatno možemo sjetiti nekog trenutka kada nam je netko nešto rekao što je ostalo zaljepljeno za nas i što i danas nosimo sa sobom. Netko će pamtiti prvi kompliment koji je dobio, a netko kada ga je neka osoba nazvala pogrdnim imenom.. Ako se prisjetimo vlastitog iskustva i težine koju su ostavile nečije riječi na nas, to iskustvo nas može i podsjetiti na to koliku težinu nose riječi, te na njihovu moć. Što više razmišljamo o važnosti riječi to ćemo bolje osvijestiti vlastite riječi koje koristimo.

Sanjati BADEMI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.