29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati RAZGOVARATI S NEKIM – detaljno tumačenje –

Sanjati - da razgovarate s nekim - 

Sanjati RAZGOVARATI S NEKIM

Sanjati – da razgovarate s nekim –

Sanjati da razgovarate s nekim je znak izražavanja samoga sebe, no često je pozitivan predznak. No, ukoliko sanjate da s nekim razgovarate o teškim temama, tada je to negativ predznak. Simbolika razgovora u snu nije u pravilu ni negativna ni pozitivna, nego zapravo ako sanjate da razgovarate s nekim to sugerira da više pažnje trebate obratiti na to kako se izražavate, na nemogućnosti pronalaska zajedničkih riječi s nekim ili n teške razgovore koje očekujete.

Ako sanjate da slušate druge da razgovaraju o vama nerazumljivim temama, na stranom ili vama nepoznatom jeziku, znak je da se nalazite u kompliciranoj situaciji koju ne razumijete. Snovi o razgovorima uvijek govore o strahu od komunikacije i nemogućnosti razumijevanja, ali ako su dodatno nerazumljivi, tada se njihova simbolika pojačava.

Sanjati da s nekim razgovarate otvoreno, tečno i razumljivo je pozitivan predznak, to sugerira kako ćete uspjeti uspostaviti i ostvariti dobru komunikaciju s ključnim osobama i važnim temama, no ako imate poteškoća u razgovoru tada je to negativan predznak.

Također, pozitivan je znak ako ste sanjali da ste držali govor, kao i ako ste sanjali da ste s nekim razgovarali o nečemu važnom.

Ukoliko razgovarate s osobama koje više nisu žive tada je bitan sadržaj razgovora i što on vama znači. Vrlo često je razgovor s osobom koja je umrla znak da vam ta osoba nedostaje i da želite ponovno razgovarati s njom te nema neo drugo značenje.

Ako sanjate da razgovarate s osobom koja je umrla a vama je bila bliska, često je znak da vam treba pomoć od te osobe te su to savjeti koje biste očekivali da ćete čuti od te osobe.

Često snovi imaju preneseno značenja, pa simboli iz snova označavaju nešto potpuno drugo i nevezano. Međutim, ako sanjate razgovor, tada to nije tako. Sanjati razgovor uvijek simbolizira komunikaciju. Bilo komunikaciju samih sa sobom ili probleme u komunikaciji s nekim drugim. Često ljudi pričaju tek tako da nešto kažu, ne uzimajući u obzir značaj komunikacije i njihovih riječi. Zapravo bi trebalo naučiti razgovarati sa svrhom. Svatko bi trebao biti sposoban izražavati se, reći ono što misli i očekivati da će ga druga strana razumjeti.

Kroz naš život susrećemo se s različitim ljudima, neki su nam slični pa se s njima povežemo i razumijemo istog trena, dok s nekim drugim ljudima nikako ne uspijevamo pronaći zajednički jezik, a voljeli bismo uspostaviti razumijevanje. Posebno je teško komunicirati s temperamentnim ljudima koji ne promišljaju prije svojih riječi, a koji onda na nas mogu utjecati tako da i mi izgubimo strpljenje. Dugotrajan odnos s takvim ljudima može biti zaista iscrpljujući. Snovi o teškim razgovorima mogu se odnositi na stvarne probleme koje imamo u budnom životu u komunikaciji s drugima. Ovakvi snovi sugeriraju kako nije dobro odustati i izbjegavati tešku osobu ili situaciji, nego da je vaš cilj pronaći načina da se razumijete i popravite vaš odnos. Kod takvih osoba ne pomaže izravna komunikacije, nego razumijevanje druge osobe. Pokušajte se staviti u cipele te osobe. Jedino na taj način možemo doprijeti do nje. Zbog čega se ponaša tako kako se ponaša, te razmislite kakav oblik komunikacije uopće shvaća. Ako se ne slažete, nemojte nikoga optuživati, nego radije preispitajte i jednu i drugu opciju, kreirajući vizije budućnosti krenete li u jednom ili drugom smjeru. Umjesto da optužujete slušajte i suosjećajte jer u ovakvim odnosima nema klasičnih pobjednika ili gubitnika. Pronađete li razumijevanje svi ćete biti pobjednici, a ako se ne uspijete pronaći na zajedničkom terenu svi ste gubitnici.

Sanjati RAZGOVARATI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.