Sanjati da TELEFONIRATE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati da TELEFONIRATE?

— sanjarica TELEFONIRATI –

Snovi o telefoniranju mogu se tumačiti u nekoliko različitih smjerova, ovisno o kontekstu i vašim emocijama. Tako je za tumačenje ovog sna jako bitno prisjetiti se kakav je bio telefon, gdje ste razgovarali, kakva je veze bila, te koliko je razgovor bio uspješan, ali u većini slučajeva snovi o telefoniranju označavaju nove poslove i nove pothvate. Posebnu pažnju obratite na temu razgovora i riječi koje ste uputili ili su vama bile upućene za vrijeme razgovora. Riječi su jako bitan element sna. Ako ste sanjali kako iz nekog razloga niste uspjeli dobiti vezu takav san označava potrebu za komunikacijom i da s nekim razgovarate. Razmislite s kojom osobom želite stupiti u kontat i razgovarati, a ne polazi vam za rukom. Također, razmislite postoji li nešto što sami sebi trebate osvijestiti.

Jedna od najtežih svari u životu je osjećaj kako smo zaglavili u situaciji koju ne volimo i koju želimo promijeniti. Možda je težnja za promjenom nova ili smo se već iscrpili u pokušajima da shvatimo kako nešto promijeniti, te smo već skoro i odustali. Međutim, svaki dan nudi nam novu priliku za promjenom, da raščistimo svoje misli, da odlučimo i izjasnimo najprije sami sebi kako smo spremni za promjenu. Ako želite promjenu, nije loša opcija ni potražiti pomoć stručnjaka ili osoba za koje mislimo da nam mogu pomoći. Taško je razumjeti kako su izbori koje smo donijeli do sada doprinijeli trenutnoj situaciji, ali dobra je ideja nakon sna o telefoniranju preispitati kakvu priču pričamo sami sebi, kako sebi objašnjavamo trenutnu situaciju. Da li postoji u nama samosažaljenje koje je možda jače i od naše želje ili sposobnosti da napredujemo. Mi imamo moć promijeniti našu stranu priče, ako sami sebi objasnimo kako smo u prošlosti dali sve od sebe, ako naglasimo sve ono što smo pozitivno napravili, te ako istaknemo svoje pozitivne kvalitete umjesto da sami sebi prigovaramo. Možemo također osvijstiti da smo nešto naučili iz vlastitog iskustva, te da nam sve to ipak pomaže u sadašnjosti i doprinosi tome da napravimo bolje odabire i budućnosti.

Jako je bitno s vremena na vrijeme preispitati vlastite stavove o sebi u prošlosti, jer samo tako nam prošlost može biti najbolji saveznik za budućnost. Promjena unutarnjeg stava, može nas uvući u novi ciklus ili izvući iz kolotečine ako mislimo da smo zaglavili i ne napredujemo radi nečega iz prošlosti. Jako je bitno na pozitivan način razgovarati sam sa sobom, a ako ste i sanjali telefoniranje, još jedanput preispitajte način na koji to radite inače.

Ovisno o kontekstu sanjati telefoniranje može označavati i kako trebamo svrhovitije razgovarati i sami sa sobom i s drugima. Pristojno razgovaranje je više od toga da ne prekidamo druge u sred njihove rečenice. Radi se o tome da treba razmisliti prije nego što nešto kažemo i osvijestiti koliki utjecaj imaju naše riječi na druge, ali i nas same. Jeste li ljubazni kada razgovarate sami sa sobom? Da li se podupirete ili konstantno kritizirate? Da li vas vaše riječi pozitivno izgrađuju ili vas trgaju iznutra. Bez obzira o kakvim se odnosima radilo, jer prije što možemo konstruktivno razgovarati s drugima, moramo to primijeniti na vlastitom primjeru razgovara samih sa sobom. Kada razgovaramo sami sa sobom moramo to raditi dostojanstveno i iskreno, ali zapravo nikad ne bi smjeli reći ni jednu ružnu riječ protiv sebe samih. Dobro je prihvatiti pogreške, osvijestiti ih, naučiti nešto iz njih, ali sve ono što bi spadalo u ružnu ili optužujuću komunikaciju, ne bi smjeli promišljati. Sebi nikad ne smijete reći nisam lijep, debeo sam, ne zaslužujem to… Vaš unutarnji glas ne smije koristiti vaše znanje protiv vas samih, ne smijete se samooptuživati, proglašavati nesposobnima ili sebi stvarati osjećaj krivnje.

Sanjati TELEFONIRATI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.