29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Donje rublje po horoskopskim znakovima

Astrologija vam može pomoći otkriti vašu prirodu i tajne...

Donje rublje po horoskopskim znakovima

 

Astrologija vam može pomoći otkriti vašu prirodu i tajne, uključujući i kakvo donje rublje vam odgovara. Naravno, svaka duša ima slobodnu volju, pa niste ograničeni onim što vam astrologija preporučuje, ali ćete se u tome osjećati najbolje.

Ovan

Ovnovi vole sve održavati, pa tako i zavođenje, jednostavno i izravno.  Ženama odgovara donje rublje koje nije komplicirano, koje će lako moći obući, ali i svući. Crvena boja je  boja  koju biste trebali dodati u svoje rublje.

Bik

Bikovi najčešće imaju lijepe obline na tijelu pa vole zavodljivo rublje. Njihovo rublje mora dovoljno otkriti, ali ne previše. Babydoll rublje i haljinice savršen su odabir.

Blizanci

Pripadnice ovog znaka vole lagano i prozračno donje rublje. Njihovo rublje ne otkriva previše, ali jedan dio tijela je uvijek naglašen. Njihovo donje rublje bi trebalo biti istovremeno slatko i seksi. Tange su vrlo često njihov odabir.

Rak

Račice vide zavođenje kao visoko ženstvenu igru, pa biranju takvo rublje. Njihova ideja zavođenja je vrlo ženstvena, ponekad tradicionalna, ali uvijek seksi. Njima treba rublje koje je seksipilnija verzija standardnih komada.

Lav

Kao vatreni znak lavovi uvijek vole dramatično izražavanje, te otvoreno pokazuju svoj seksipil. Njihovo donje rublje je uočljivo i definitivno privlači pažnju.

Djevica

Djevice vole ženstvenu skromnost, ali one je pokazuju na najzanimljivije moguće načine. Njima odgovara tradicionalno donje rublje, s dodatkom nekih modernih komada.

Vaga

Vaga će učiniti sve da pokažu svoju zavodničku stranu. One vole visoku klasu i otmjenost, pa će uvijek birati skupo donje rublje.

Škorpion

Pripadnice ovog znaka vrlo su misteriozne, te drže svoje tajne što je duže moguće. Njihovo donje rublje ima nekoliko slojeva i kopčanja, te se vrlo sporo svlači.

Strijelac

Ove žene vole biti uvijek spremne za svaku situaciju, pa je idealan odabir sportsko donje rublje. One biraju kvalitetu ispred trendova, pa će njihovo rublje biti udobno. Idealni komadi su sportski grudnjaci i joga gaćice, što na njima izgleda vrlo opušteno, a opuštenost je uvijek seksi.

Jarac

Duboko u svome srcu jarčice znaju da najbolje stvari vrijedi čekati, a to vjerovanje se ogleda u donjem rublju, stoga će njihov odabir biti često korzeti koji se ne skidaju lako. Pripadnice ovog znaka također obožavaju čipku.

Vodenjak

Uvijek originalne pripadnice ovog znaka vole šokirati osobe. One vole avangardu i istraživanje, pa ćete na njima rijetko vidjeti tradicionalno donje rublje. One biraju komade s kojima će stalno iznenađivati.

Ribe

One imaju djetinji duh i maštu, pa će od svog donjeg rublja raditi gotovo filmsku kostimografiju. Njihovo rublje kreira iluziju i potiče maštu.