Sanjati PROSIDBU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PROSIDBU

Što znači sanjati PROSIDBU

– Sanjarica PROSIDBA –

Sanjati prosidbu uglavnom sugerira dobro razdoblje, veselje i zadovoljstvo. Kao što prosidba predstavlja
korak prema veselju tako i ovaj san sugerira da je pred vama takvo razdoblje. Ovakav san često govori o tome kako ste u dobroj životnoj fazi, ali da vas uz malo hrabrosti očekuje još bolja i veselija faza ili događaj.

Prosidba je veliki korak i velika prekretnica u životu ljudi. Mnogi koji nisu u braku razmišljaju o tome kada i kako će pronaći pravu osobu, razmišljaju o prosidbi, dok mnogi i nakon prosidbe rado prepričavaju događaje vezane uz nju. Stoga prosidba u snovima govori i o važnim odlukama koje su pred nama.

Ukoliko se nalazite u razdoblju da o prosidbi intenzivno razmišljate, tada sam san o prosidbi je refleksija onoga o čemu razmišljate. Isto tako san o prosidbi može biti odraz želje da se to
desi i vašeg razmišljanja o tome, dok istovremeno može biti i odraz straha. Ukoliko maštate da će vas partner zaprositi ili planirate vi zaprositi njega, tada u tome što ste sanjali prosidbu ne treba tražiti simboliku. Obično najveće značenje imaju oni snovi o simbolima koje rijetko viđamo ili rijetko o njima razmišljamo u stvarnom životu.

Sanjati prosidbu može biti odraz spremnosti na promjene, možda baš spremnosti na brak. Ako ste u vezi, a do sada niste ozbiljno razmišljali o braku, tada je ovakav san poticaj da se zaustavite i razmislite o toj opcije. Na ovaj način vam vaša podsvijest sugerira kako ne biste trebali ignorirati ovu temu.

Sanjati prosidbu se može tumačiti na nekoliko načina, te se često smatra da će osoba koja nije u vezi, a sanja prosidbu uskoro doći do nje.

Kako prosidba donosi promjene u životu, tako i ovaj san sugerira da će doći do određenih promjena, no uglavnom se tu očekuju pozitivne promjene.

Sanjati prosidbu sadašnjeg partnera je dobar znak i sugerira pozitivno razdoblje. Ovakav san simbolizira da ste u skladnoj vezi i da vas ne očekuju negativna iznenađenja. Možete se opustiti i uživati u tome što ste pronašli srodnu dušu.

Sanjati prosidbu nepoznate osobe znak je upoznavanja sebe, nekih skrivenih osjećaja i potisnutih ideja.. U ovom slučaju stranac predstavlja nepoznati dio naše ličnosti, te razmislite o ostalim simbolima iz sna. Da biste protumačili san u kojem vas prosi stranac, jako je bitno uzeti cijeli kontekst sna u obzir.

Često sanjati prosidbu sugerira osjećaj zadovoljstva partnerom, da mislite da ste dobro izabrali. Ako sanjate prosidbu često to također sugerira kako vodite zabavan i zadovoljavajući život, bez obzira imali ili ne imali partnera. Ako nemate partnera, a sanjate prosidbu, ovo je vjerojatno signal da vodite zabavan i aktivan život, da ste zadovoljni situacijom kakva jest, te da vam je život ispunjen, bez obzira na ljubavnu situaciju.

Sanjati da vidite tuđu prosidbu znak je povećanih troškova, često vezanih upravo uz neočekivane događaje. Ovakav san može simbolizirati razne pozive na proslave, ali koji će uz veselje donijeti i dodatne neplanirane troškove.

Sanjati prosidbu, a da ste pobjegli nakon što vas je netko zaprosio, znak je određenih problema u komunikaciji, te da obratite pažnju kako ne biste neku osobu osramotili u javnosti. Tu se ne radi samo o
partneru, nego o prijateljima ili poslovnim suradnicima. Nemojte “spuštati” druge ljude da biste sebe “uzdigli”. Poštujte druge ljude i uzmite njihove potrebe u obzir.

Sanjati da nosite zaručnički prsten često je znak dobrog poslovnog razdoblja pred vama.

Sanjati da vas prosi bivši često je znak da ste napredovali od prošle veze, naučili na pogreškama, i da ste spremni nastaviti dalje. Znak je da se treba više okrenuti budućnosti nego prošlosti. Ovo je san koji sugerira da ste zadovoljni svojim životom, bez obzira jeste li slobodni ili u novoj vezi.

Sanjati PROSIDBA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*