Sanjati PROFESORA – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PROFESORA

Što znači sanjati PROFESORA?

– Sanjarica PROFESOR –

Sanjati profesora je simboličan san koji s jedne strane predstavlja napredovanje i stjecanje novih znanja, a s druge strane nemogućnost da se opustimo i uživamo u životu, zbog straha da će nas netko ocjenjivati. Snovi o profesorima govore kako smo trenutno u fazi da smo zadovoljni svojim životom, a istovremeno nismo zadovoljni jer smatramo kako ne ispunjavamo nečije kriterije.

Profesori su ljudi koji u stvarnom životu nas nečemu uče i pomažu nam da steknemo nova znanja. Međutim, kako odnos prema profesorima nije za svaku osobu isti, kao što nije ni svaki profesor isti. Neki profesori su ljubazni, neki puni znanja, neki dosadni i prezahtjevni. Zbog toga je snove o profesorima jako teško protumačiti. Bitno je uzeti u obzir kontekst cijelog sna, protumačiti i ostale simbole kako bismo znali na što se san odnosi, ali pri tumačenju ovog sna jako je bitan i osobni stav koji imamo prema profesorima općenito, te u tom smjeru treba tražiti značenje ovog sna.

San o profesorima za svaku osobu znači drugačije, ali se najčešće odnosi na emotivne aspekte života. Profesori nam prenose određene poruke i znanja, pa tako i u snu najviše trebate obratiti pažnju na poruku koju su vam profesori prenijeli. Najčešće je to situacija koja je pred vama ili neki emotivni konflikt s kojim se suočavate. Budući da su profesori jako cijenjene osobe u društvu, ako sanjate da ste vi profesor to sugerira kako vas očekuju priznanja i nagrade za vaš rad. Ovisno o ostalim okolnostima sanjati profesora može značiti kako netko pokušava previše vama upravljati stalno vas kritizirajući, te da ste se počeli osjećati poput djeteta. Razmislite ne pokušava li netko manipulirati vašim životom, stalno vam postavljajući vlastite zahtjeve i uvjete koje očekuje od vas da ih ispunjavate.

Snovi o profesorima mogu značiti i to da ste bez obzira na to što se jako trudite pomalo počeli gubiti kontrolu. Sano o profesoru može imati i suprotno značenje, može ovisno o kontekstu značiti kako vam treba neko uporište i osoba na koju se možete osloniti i kojoj možete vjerovati.

Sanjati određenog profesora znači povezati se sa svojim aspektom ličnosti na koji vas taj profesor podsjeća. Sanjate li profesora kineziologije to znači da se radi o vašoj tjelesnoj spremi. Sanjate li profesora kako predaje jezik, to znači da trebate pažnju obratiti na ono što pričate.

Sanjati da ste se usprotivili nekom profesoru znači da ste u stvarnom životu u konstantnom sukobu s nekim osobama i da vas te osobe konstantno sputavaju i kao pokušavaju nečemu naučiti, a vi se nikako ne možete osloboditi toga da tražite tuđe mišljenje.

Sanjati profesora koji vam je bio profesor u stvarnom životu, znači da ste nostalgični i da čeznete za danima, kada je ipak neki dio odgovornosti bio podijeljen i sa drugima. Uspješno ćete izvršavati svoje obveze, ali kolika će biti nagrda ne ovisi samo o vama i vašem zalaganju nego i procjeni drugih ljudi.

Sanjati profesora koji vam je bio omiljen znači da vam u životu nedostaje prihvaćanja i razumijevanja. Potajno težite za nekim vodstvom, ali koje će biti bez osuđivanja. Sanjati da ste s profesorom u neformalnom druženju znači da ćete pronaći rješenje za svoja najkompliciranija pitanja, te da će se uskoro početi primjećivati rezultati vašeg rada.

Ako ste još uvijek u procesu školovanja i sanjate svog profesora to svejedno ima slično značenje kao sanjati profesora i kada se ne obrazujete, to odražava vašu potrebu da se više obrazujete i dajete od sebe više nego što to sada činite. Morate se više truditi i uložiti više energije.

Sanjati PROFESOR

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*