17. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati PRLJAVŠTINU i PRLJAVO – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PRLJAVŠTINU i PRLJAVO

– sanjarica prljavština –

Sanjati prljavštinu nije dobar signal, jer prema tradicionalnoj sanjarici to predstavlja negativne promjene i bolest. Često sanjati prljavštinu simbolizira i različite konflikte, te težak period općenito u životu.

Sanjate li da ste vi prljavi ili npr. kako su vam prljave cipele, odjeća ili da imate pijesak u cipelama sugerira kako trebate pripaziti na svoje zdravlje i obratiti pažnju na ono što vam tijelo govori.

Stoga je kod tumačenja snova o prljavštini važno obratiti pažnju što je prljavo. Obično ono što je u snovima prljavo će naići na poteškoće. Ako vam je dom prljav, očekujte poteškoće i nezadovoljstvo vezano uz dom. Pravo tumačenje snova u kojem je nešto prljavo dobit ćete kada pomiješate simboliku koju sanjati prljave stvari krije u sebi i simboliku onoga što je prljavo.

Zapravo jedini pozitivan simbol vezan uz prljavštinu je ako sanjate kako vam je kupaona zaprljana izmetom. Ali ako sanjate da je kupaona općenito prljava radi neodržavanja, tada taj san ima simboliku kako vam je potrebno spiritualno čišćenje vlastite osobnosti, te kako se trebate riješiti nekih navika koje vas opterećuju.

Ako ste sprali prljavštinu s tijela ili ako ste u snu očistili prljavštinu gdje je bila, tako da se stvari blistaju, to je signal da će situacija krenuti na bolje. ovo je podsjetnik također da se trebate usredotočiti na pozitivne stvari, kreirati optimističan pogled na svijet oko sebe i sprati negativnost kojom ste opterećeni.

Ako sanjate da vi ili neka druga osoba govorite prljave stvari to je signal kako ste opterećeni negativnim mislima, te kako morate raditi na sebi i na pozitivnom shvaćanju sebe i drugih ljudi, ali i općenito svijeta oko sebe. Ovakav san sugerira kako imate negativne stavove prema drugima i kako mislite da vam drugi žele zlo na neki način, što je više plod vaše mašte nego stvarno stanje.

Kada prolazimo kroz teška vremena u životu, kada neke stvari ne idu kako treba lako je upasti u zamku lošeg raspoloženja. A tada loše raspoloženje krije zamku začaranog kruga, prizivajući loše događaje. U isto vrijeme kada nam loše ide obično i o sebi mislimo loše, djelujemo bez samopouzdanja, razmišljamo negativno, a to opet kreira lošu vibru oko nas. Snovi o prljavštini govore kako smo na neki način predali tamnom raspoloženju i sumnjamo u vlastite sposobnosti. Kada sanjate prljave stvari i prljavštinu odvojite vremena i i osvijestite sebi na koji način ste se ispunili negativnim osjećajima, ali istovremeno se uvjerite da se stvari mogu i hoće promijeniti, samo se trebate oprati od negativnosti. Odlučite kako ćete sebe vizualizirati kao pozitivnu osobu, kojoj ide od ruke ono čim se bavi i započnite razmišljati o sebi pozitivno. Ako o sebi mislite lijepe stvari i zamišljate kako se situacija popravlja sebi šaljete dobru vibru i ohrabrujete se da se trudite na pravi način.

Ako ste sanjali prljavštinu trebali biste čak i prije nego ustanete iz kreveta, a ako niste onda već sljedeće jutro sebi odaslati pozitivne misli i napraviti optimistična očekivanja. Kada razmišljate o danu pred sobom, ispunite sve detalje pozitivnim osjećajima. Kreirajte pozitivna očekivana od onoga gdje ćete ići, koga ćete vidjeti, što ćete raditi. Oko sebe širite samo ljubav i dobre želje, sebi poželite isto to, ali i svima koje sretnete. Sanjati prljave stvari i prljavštinu podsjetnik je nužnosti promjene negativnih i depresivnih misli. Trebate zakoračiti u novi dan očekujući samo najbolje stvari. Uljepšajte i svoje okruženje. Očistite dom, pošaljite sebi lijepi buket cvijeća, razveselite sitnicama druge oko sebe, a od onoga što ćete raditi taj dan imajte samo najbolja očekivanja.

Sanjati PRLJAVO

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.