29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati PRIJATELJA / PRIJATELJICU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PRIJATELJA ili sanjati PRIJATELJICU?

– Sanjarica PRIJATELJ ili PRIJATELJICA –

U pravilu snovi o prijateljima predstavljaju vašu nutrinu, te kakve prijatelje sanjate tako se vi osjećate.

Prema tradicionalnoj sanjarici prijatelji u snovima označavaju neke emotivne probleme, tugu i žalovanje. Većina tradicionalnih sanjarica temelji svoje tumačenje na suprotnom značenju ili na izvornom značenju neki riječi ili pojma. Tako se obično pod prijateljstvom podrazumijeva neka utjeha, razgovori o teškim temama, dileme i slično, pa se pretpostavlja da ako sanjamo prijatelje nam treba lijepa riječ, podrška ili oslonac u teškim vremenima.

Da bi ste točno protumačili što znači sanjati prijatelja ili sanjati prijateljicu jako je bitno da stavite tu osobu u kontekst cijelog sna, jer ako tražite samo značenje pojma sanjati prijatelja ili sanjati prijateljicu, nećete puno toga otkriti. Trebate iz ostalih simbola iščitati na koje se područje vašeg života san odnosi. Obično ćete bolje protumačiti ako razmislite o emocijama na koje vas taj prijatelj ili prijateljica koju ste sanjali podsjeća, pa krenete tim tragom tumačiti. Ako sanjate prijateljicu iz školskih klupa, tada se vaš san odnosi na vjerojatno na obrazovanje ili poslovne prilike. Ako sanjate prijateljicu s kojom ste izlazili u noćne provode, tada se vaš san vjerojatno odnosi na zapostavljeni društveni život.

Sanjati prijatelja ili sanjati prijateljicu može se tumačiti i kao razgovor sa samim sobom ili nekim aspektom svoje osobnosti. Ako trebate donijeti neku odluku, tada se vaša podsvijest povezuje na ovaj način s onim svjesnim. Način na koji ste komunicirali u snu s prijateljicom ili prijateljem se odnosi na način kako doživljavate sebe i aspekte svoje ličnosti. Razmislite da li se u snu pojavio neki obrazac ponašanja kojeg općenito prepoznajete na sebi, dali se pojavila neka ideja ili ste možda u snu došli do rješenja nekog problema koji vas već dugo vremena muči.

Ako ste sanjali prijatelja koji je na bilo koji način otišao iz vašeg života, bilo da vas je napustio, da ste se posvađali ili mu se nešto dogodilo, takav san predstavlja potrebu vaše podsvijesti da nadoknadi propušteno, da izgladi situaciju ili da zadovolji potrebu za kontaktom. Ako vam ta osoba nedostaje u stvarnosti, nije neobično da tu osobu sanjate i zadovoljite potrebu za druženjem bar kroz san. Ako ste se s nekim prijateljem posvađali, a sanjate kako ste opet u dobrim odnosima razmislite što vam fali u životu. Koje područje vašeg života je zbog tog prijatelja bilo popunjeno, a danas vam nedostaje i osjetite prazninu. Često se ne radi o tome da vam fali konkretna osoba, nego da vam nedostaje ispunjeni život i aktivnosti koje su taj prijatelj ili prijateljica vodili s nama. Možda vam nedostaje sigurnost? Možda vam nedostaje smijeh? Možda opuštenost? Ili možda neka konkretna aktivnost?

Sanjati kako vidite mnogo prijatelja na okupu, takav san sugerira kako možete ujediniti različite aspekte vaše osobnosti, bez da oni dođu u konflikt. To što se poslovni čovjek, ne znači da trebate zapostaviti umjetnost ili neki sport ili hobi koji obožavate. To što ste možda zaplovili u bračnu luku, ne znači da trebate imati aktivan društveni život. San u kojem se više prijatelja druži možete tumačiti kao različite aspekte svoje osobnosti koje trebate uskladiti i dovesti u ravnotežu. Ne biste trebali zapostavljati neko područje svoga života, samo zbog toga što ste dobili nove životne uloge. Ako se prijatelji u snu svađaju, to je signal da trebate pronaći bolji način da se organizirate i posložiti prioritete. Različite emocije i aspekti vašeg života su u neskladu, a to vas čini frustriranim i napetim iznutra.

Sanjati PRIJATELJ

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.