Sanjati PREVARU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PREVARU

Što znači sanjati PREVARU

– Sanjati prevaru –

Sanjati prevaru je čest san posebno zbog toga jer prevara predstavlja određeni ljudski strah. Prevara bez obzira da li se radilo o prevari u ljubavnim, društvenim ili poslovnim odnosima je čin koji ostavlja mnoge posljedice i od kojeg mnogi strepe.

Čak i nenamjerna prevara stvara velike ožiljke.

Sanjati prevaru je čest san baš zbog jačine osjećaja koji se vežu uz nju, no vrlo često san o prevari nema direktne veze sa prevarama u stvarnom životu.

Sanjati prevaru ukoliko se ne radi o ljubavnim odnosima može govoriti o poteškoćama pri ostvarivanju određenog cilja odnosno o preprekama na koje nailazite.

Sanjati da ste nekog izdali ili prevarili u snu često sugerira da ste zabrinuti određenim problemima i poteškoćama te da niste sigurni kako ih možete riješiti.

Sanjati da vas je prevario poslovni suradnik često sugerira vaš odnos prema drugima, pa da u snu tražite opravdanje da bi i vas prevarili, te da se na taj način pravdate sami sebi za svoje postupke. Ovakav san potiče na razmišljanje o odnosima prema drugima.

San o prevari može govoriti o određenom strahu od prevare. Osobe koje su vjerne mogu sanjati da imaju ljubavnika.

Sanjati prevaru, a posebno preljub često može kod osobe koja je sanjala pobuditi znatiželju i razmišljanje zašto je to sanjala.

Sanjati prevaru može biti povezana s određenim osjećajem krivnje. Odnosno da mislite da ste na određenom području iznevjerili partnera, da nešto niste dobro napravili ili da niste napravili ono što partner očekuje.

Sanjati prevaru može biti odraz određenog nezadovoljstva u vezi, možda želite nešto promijeniti, mijenjati vaš odnos, pristup…

Sanjati da prevaru može biti pojačano prije stupanja u brak odnosno u razdoblju pred vjenčanje budući da se tada općenito pojavljuju strahovi te je ovakav san samo odraz neizvjesnosti.

Sanjati da vas partner vara može biti povezano sa strahom od prevare, strahom od napuštanja, pa čak i odraz određene nesigurnosti. No, ovakav san može biti i posljedica nekih vijesti koje pročitate, filma, možda čak kada se nije radilo o prevari, nego je potaknulo vas da podsvjesno se zapitate kako bi vama bilo u situaciji prevare.

Sanjati prevaru često može govoriti o određenoj nesigurnosti, manjku samopouzdanja. Kada osoba u stvarnom životu počinje sumnjati u sebe i svoje sposobnosti, ono što je ostvarila ili nije, često se javljaju snovi o prevari. Ovaj san baš zbog toga često sugerira određeno nezadovoljstvo sobom, gdje se bojimo da će to vidjeti ili da osjeti isto i partner te da će vas ostaviti.

Ukoliko poznajete osobu s kojom vas netko vara, tada se može krenuti od toga što ta osoba ima, a da vi nemate i da ste možda upravo na tom području nezadovoljni i nesigurni. Iako u stvarnom životu prevare ne funkcioniraju na taj način, u snovima se često osoba boji da će biti prevarena zbog onoga u čemu je loša. Stoga vam takav san može biti pokazatelj zbog čega ste nesigurni i što želite ostvariti.

Sanjati prevaru također može biti odraz nekih prošlih zbivanja, kada osoba koja je varala ili bila prevarena, naknadno sanja prevaru, može biti odraz straha da se to ne ponovi ili da se ne vrati osobi koja je varala istom mjerom.

U tom slučaju kada je san o prevari odraz prošlih stanja, sanjati prevaru će biti to češće što je povezanost veća i što je veza snažnija, ili osoba zadovoljnija, budući da je tada i strah od prekida ili prevare veći.

Kada sanjate o prevari osim što to ne znači puno na području stvarne prevare, pa čak i iz toga razloga, postoji teza da je o tome bolje ne razgovarati s partnerom. Postoji velika šansa da će kada se san ispriča biti neshvaćen te da će drugu stranu navesti na razmišljanje. S jedne strane ukoliko osoba ispriča san da je prevarila partnera tj. da je sanjala da vara, partner se može početi pitati da li se radi o skrivenim željama i na taj način možete pobuditi ljubomoru ili čak osjećaj da vam partner nije dovoljan.

S druge strane ukoliko se ispriča san o tome da vas je partner prevario tada partner koji je vjeran može pomisliti da podsvjesno sumnjate u njega i da nedostaje povjerenja.

Sanjati PREVARA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*