Sanjati PRABABU ili PRADJEDA

Što znači sanjati PRARODITELJE – prababu ili pradjeda?

— sanjarica PRARODITELJ – prababa ili pradjed –

Snovi o prabaki ili pradjedu obično nose pozitivnu simboliku. Sanjati prabaku ili pradjeda pozitivan je simbol koji govori o sreći i zadovoljstvu, a ključ sreće i zadovoljstva u životu su dobi odnosi s drugima. Dobre veze su ključna karika dugog i sretnog života. Kvaliteta našeg života, i mentalno i fizički povezana je s kvalitetnom veza koje imamo, obiteljskih, prijateljskih, ljubavnih… Snovi o prabaki ili pradjedu govore kako nije dovoljno poznavati mnogo ljudi, nego treba graditi iskrenu povezanost s ljudima kojima je do nas stalo. Kada ste pod stresom, vjerojatno ćete biti nešto neljubazniji prema suprugu ili ćete se možda i istresti na stranca na ulici. Ako ste u nekom poslu, imate vremena raditi i 80 sati tjedno, ali nekako nemate vremena odazvati se na poziv dugogodišnjeg prijatelja. Budući da su poslovi i ostale obveze definirane rokovima, a međuljudski odnosi nisu, u životu najčešće prijatelje i obitelj stavljamo na čekanje, do nekih boljih vremena, kada ćemo imati više vremena. Ipak, snovi o prabaki ili pradjedu su možda svojevrstan podsjetnik da se trebamo više posvetiti međuljudskim odnosima i kreiranju značajnih veza, a takve veze možemo kreirati samo kroz značajnu interakciju. Sve se svodi na to da kroz jednostavna i sitna iskusva pokušavamo usrećiti druge. Pronađite nešto pozitivno u što iskreno vjerujete i naglasite to.

Dobar život nije samousredotočen život. Pozitivan pečat možete ostaviti samo ako konstantno doprinosite i donosite na neki način korist drugima. Pomaganje drugima, olakšavanje života nekome i pomaganje nekome da poveća svoju vrijednost ono je što se događa kroz sitnice, ali daje osjećaj važnosti u životu i zadovoljstva vlastitim životom. Ljepota je tome što svatko može nečiji život učiniti ljepšim, bez obzira na dob ili resurse koje ima.

Sanjati PRARODITELJ – prababa ili pradjed

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*