Sanjati POVRAĆANJE – detaljno tumačenje

Što znači sanjati da POVRAĆAŠ?

— sanjarica POVRAĆATI –

Snovi o povraćanju ružni su i neugodni snovi, te snovi nakon kojih se većina ljudi ne osjeća dobro. Ipak, snovi o povraćanju su korisni snovi, jer bi nas trebali potaknuti na promjenu životnog stila. Općenito takav san sugerira da sebi radite neku štetu, najvjerojatnije time što ste se previše opteretiti i u simboličnom smislu rastegnuli sve strane. San sugerira kako se trebate zaustaviti i razmisliti što je to u vašem životu što vas opterećuje i čime sebi nanosite štetu. Povraćanje u snovima može i sugerirati kako ne možete “probaviti” neke događaje i kako ne uspijevate pronaći načina da procesuirate emocije vezane uz nešto što se dogodilo.

Povraćanje u snovima može simbolizirati čišćenje negativne energije koje se možete povezati s emotivnim poteškoćama. Kontekst sna i emocije koje ste osjetili mogli bi vam dati sugestije ne kojem polju ste previše opterećeni te gdje vam treba odmor.

Ako sanjate da povraćate jer ste previše pojeli takav san implicira kako na nekom polju imate previše svega. San govori o pretjerivanju i tome kako se ne znate nositi s tim pretjerivanjem, čak i ako se radi o previše dobrih stvari. Sanjati povraćanje u nekom smislu je način na koji u snu reagirate na ono što se događa u svakodnevnom životu, bilo da vam je muka od toga što proživljavate u stvarnosti ili da podsvjesno mislite kako se sa svim tim ne znate nositi.

Snovi o povraćanju simbol su i zabrinutosti i mogućih poteškoća koje vas očekuju. Kao što povraćanje u stvarnom životu može imati puno uzroka, tako povraćanje u snovima može reflektirati puno toga s čim vam se teško nositi i za što smatrate da gubite kontrolu.

Sanjati čišćenje povraćotine

Ovakav san govori kako ste osoba koja se zna brinuti za druge, ali da pripazite da drugi ne iskorištavaju vašu dobrotu. Ako tražite načina kako da očistite, san sugerira kako drugi stavljaju pred vas previše zahtjeva, a da se vi ne uspijevate sa svim nositi i osjećate se loše zbog toga.

Sanjati kako povraća dijete ili beba

Sanjati kako neko dijete povraća san je koji treba povezati s djetinjstvom i poteškoćama u nošenju s nečim što nas podsjeća na djetinjstvo. San sugerira kao biste se trebali fizički ili psihički maknuti od onoga što vam je teško u životu, te se suočavati sa svijetom oko sebe na pozitivniji način. Možda u posljednje vrijeme razmišljate o nečemu što se dogodilo godinama prije, te san sugerira kako je došlo vrijeme da se emotivno distancirate od toga. Ako ste sanjali kako vaše dijete povraća san sugerira kako biste se najradije vratili u vlastito djetinjstvo i pronašli načina da zacijelite vlastite rane. U pozitivnom smislu sanjati kako vaše dijete povraća može označavati i ulazak nečega sasvim novog u vaš život, posebno vezano uz posao. Postoji mogućnost da ćete uspjeti kanalizirati i “izbaciti” negativne emocije, te da ćete napokon otkriti ono što će kliknuti.

Sanjati bolesne životinje kao povraćaju

Za tumačenje sna u kojem ste sanjali kako životinje povraćaju trebate ga povezati sa samom simbolikom životinje. Da li životinja koju smo sanjali ima prijateljsku ili neprijateljsku simboliku u snovima. Na primjer pse povezujemo sa svojim prijateljima i onim što se događa prijateljima, dok na primjer zmije i krokodile povezujemo s neprijateljima i konkurentima. Zbog toga u ovom slučaju treba tražiti druge aspekte sna.

Sanjati povraćanje krvi

Iako san o povraćanju krvi ostavlja čak negativniji dojam ne treba nas previše brinuti. Takav san sugerira kao ste postigli ravnotežu, kako imate želju za novim počecima, željeni ste znanja i želite steći kontrolu nad nekim projektima. San se povezuje s bogatstvom i blagostanjem, suprotno očekivanjima od takvog ružnog sna.

Sanjati POVRAĆATI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*