Sanjati DEKOLTE – detaljno tumačenje

Što znači sanjati DEKOLTE?

– sanjarica DEKOLTE –

Snove o dekolteu vrlo je jednostavno tumačiti. Koliko je lijepa žena na kojoj vidite dekolte toliko vas ljubavno zadovoljstvo očekuje. Bez obzira sanjali vlastiti ili tuđi dekolte san sugerira da kakav ste dekolte vidjeli i koliko vam je bilo ugodno ili neugodno ga gledati i vidjeti takva vas ljubavna situacija očekuje.

U današnja moderna vremena sve se češće može čuti osobe kako govore kako nisu zadovoljne ljubavnom vezom kakvu imaju. Bez obzira što se događa u njihovom životu oni imaju konstantni osjećaj kao da im nešto nedostaje. Čini se kako je osjećaj nezadovoljstva povezan i s onima koji izlaze i traže s partnera i onima koji su u dugoročnoj vezi. U tom smislu treba razmišljati kako zadovoljstvo s ljubavnim vezama nije povezano uopće s kim hodamo ili smo u vezi, nego s nama. Zapravo, kod ljubavnog zadovoljstva uvijek se radi prvo o nama, a tek zatim partneru. Najčešće su u vezama prisutni strahovi koji sputavaju osobe da uživaju. Strah je paralizirajuća emocija, koja nerijetko ljude tjera da naprave najgore odluke, a ljubav nije iznimka. Strah ljude tjera da odlaze iz dobrih veza, ali isto tako i da ostaju u lošim vezama. Jedan od čestih strahova je strah da nismo poželjini. Sasvim je prirodno očekivati od partnera da će vas učiniti poželjnima, ali stavljati pritisak na partnera da konstantno čini nešto zbog čega ćemo se osjećati poželjnima zadatak je s kojim se nitko ne može nositi. Naravno kako se veze stabiliziraju u životu se pojavljuju druge stvari koje odvlače pažnju a to čini osobe da se osjećaju kao da nisu u vezi u kakvoj bi htjele biti. I dok je sasvim u redu preispititvati odnos, preispitivanje odnosa na svakoj životnoj raskrsnici zbog vlastite nesigurnosti nikako nije zdravo. Ako stalno preispitujete odnos s partnerom, možda biste za promjenu trebali preispitati odnos sa samima sobom umjesto s partnerom. Ako se pojavi strah kako se partner odljubljuje od vas, umjesto da razmišljate o tome što možete učiniti da vas partner zavoli više, radije se usredotočite na to kako sami sebe možete voljeti više. Često osjetimo strah da nas netko neće voljeti jer zapravo ne volimo sami sebe, jer se ne osjećamo poželjnima samima sebi. Drugi strah je da nećemo ispuniti nečija očekivanja. Međutim, možemo se cijeli dan truditi nekome ugađati, ali u konačnici na kraju dana ne možemo promijeniti koliko nas netko vrednuje kao osobu. Rješenje je da se više usredotočite na vlastiti život. Vaš cilj bi trebao biti da radite ono na što ćete biti ponosni sami na sebe, a ne da se fokusirate na ono što bi prema vašem trebalo osigurati opstojnost vaše veze. Ako kreirate život kakav sami volite i ponosni ste na njega, automatski biste se trebali više sviđati i partneru.

Osobe često same sebi kompliciraju veze iz straha od samoće. Kod nekih ljudi strah od samoće je toliko izražen, da se boje kako će sa svakom raspravom njihova veza završiti. Često si postavljaju pitanja koja nemaju veze s ljubavi. Željeti mir, sigurnost i stabilnost je odlična težnja, ali to stavlja preveliki pritisak i spreječava vas u tome da uživate u sadašnjosti. Ako stalno strahujete kako biste mogli ostati sami, vjerojatno kreirate probleme u vezi koji zapravo ni ne postoje. Najbolje što možete napraviti je usredotočiti se na sadašnjost. Sadašnjost je jedini dio života nad kojim imate kontrolu. Vježbajte kako što više uživati s parterom i provoditi ugodno zajedničko vrijeme dok ste skupa.

Sanjati DEKOLTE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*