Sanjati POTOK – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati POTOK

Što znači sanjati POTOK

– sanjarica POTOK –

Voda predstavlja emocije, pa tako miran i lijep potok sugerira miran i ugodan emotivni život. Nabujao potok sugerira kako su u vama nabujale neke emocije. Isušen potok može označavati strah od emocija, prazne osjećaje ili neku tugu, pa čak i novčane probleme. Da biste točnije odredili na što se san o potoku odnosi, koje područje vašeg života jako je bitno uzeti u obzir i ostale simbole iz sna.

Sanjati potok može imati, ovisno o situaciji koju sanjate drugačija tumačenja. Potok može predstavljati određene probleme koje primjećujete, ali vam nisu toliko bitni da bi se s njima bavili.
No, ukoliko je dojam potoka koji ste vidjeli u snu pozitivan tada se potok veže uz veselo i zanimljivo razdoblje ispred vas i dobar odnos s osobama oko vas.

San o potoku treba tumačiti jako subjektivno. Što ste se bolje u snu osjećali, što je potok izgledao ljepše i ugodnije to vas očekuje ljepše razdoblje, s druge strane ako je dojam u snu općenito negativan, ako su se pojavili neki ružni ili zastrašujući simboli, tada san sugerira kako trebate raditi na vlastitim emocijama i procesuirati ih na vrijeme kako se stvari ne bi zakomplicirale.

Sanjati da gazite kroz brzi potok je znak napretka. Voda koja teče u neku ruku uvijek u snovima simbolizira i živost i emocije u nama. Ako gazite kroz potok to znači da ste spretni, imate snage i volje za ostvarivanje vlastitih ciljeva.

Sanjati  potok koji je isušen sugerira novčane probleme. No, istovremeno sanjati isušeni potok može značiti da ste ostali bez energije, da vas je nešto iscrpilo i da vam trebaju određene promjene. Kao što je iz potoka isušena voda tako da ste i vi iscrpljeni te vam treba razdoblje da se oporavite bilo od novčanih ili emotivnih poteškoća. Isušeni potok sugerira nedostatak životne strasti, elana i iscrpljujuću emotivnu fazu kroz koju prolazimo.

Sanjati potok koji je pun ribe znak je uspjeha na poslu. Ali i potok pun ribe u snovima označava i duhovnu snagu, emotivno zadovoljstvo i produhovljenost. Vjerojatno ste produhovljena osoba, koja zna smisao života i zna kako iskusiti njegovu puninu, a ovaj san vas podsjeća na to, da ne zaboravite koliko u sebi životne snage imate.

Sanjati mutan potok često sugerira određene poslovne probleme, no, sanjati prljav ili mutan potok može biti znak da želite provoditi više vremena s obitelji i dobrim prijateljima. Mutan potok označava nezadovoljstvo emocijama, sukobu različitih životnih polja, gdje jasno ne vidite ni svoje želje, ni svoje potrebe ni svoje ambicije.

Sanjati bistar potok je znak da je pred vama dobro razdoblje. Bistar potok govori o vedrini vašeg duha i bistrini emocija. Vi ste vedra osoba, te ne biste trebali dopustiti da okruženje previše utječe na vas i da imalo izgubite na svojoj osobnosti.

Sanjati da se kupate u potoku znak je dobrog zdravlja ali i uspjeha pred vama.

Sanjati da se netko drugi kupa u potoku sugerira da ćete dobiti potporu ili da osoba od koje ste očekivali da će vam stajati na putu i stvarati probleme, ipak neće ili će brzo odustati.

Sanjati sebe u potoku znak je dobrog razdoblja ispred vas. Sanjati da ste slučajno upali u potok znak je dobrog razdoblja i veselja. Pad u potok ne predstavlja neku opasnost kao na primjer pad u duboku vodu, gdje sugerira teške emocije i kako ste preplavljeni njima. Pad u potok simbolizira kako ste veseli bezbrižni, znate biti zaigrani kada treba, te razumijete da ne treba svaku životnu situaciju shvaćati previše osobno.

Sanjati POTOK

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*