Sanjati POTOK – detaljno tumačenje –

14. siječnja 2021. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati POTOK

Što znači sanjati POTOK

– Sanjati potok –
Sanjati potok može imati različito o situaciji koju sanjate drugačija tumačenja. Potok može predstavljati određene probleme koje primjećujete, ali vam nisu toliko bitni da bi se s njima bavili.
No, ukoliko je dojam potoka koji ste vidjeli u snu pozitivan tada se potok veže uz veselo i zanimljivo razdoblje ispred vas i dobar odnos s osobama oko vas.

Sanjati da gazite kroz brzi potok je znak napretka.

Sanjati  potok koji je isušen sugerira novčane probleme. No, istovremeno sanjati isušeni potok može značiti da ste ostali bez energije, da vas je nešto iscrpilo i da vam trebaju određene promjene. Kao što je iz potoka isušena voda tako da ste i vi iscrpljeni te vam treba razdoblje da se oporavite bilo od novčanih ili emotivnih poteškoća.

Sanjati potok koji je pun ribe znak je uspjeha na poslu.

Sanjati mutan potok često sugerira određene poslovne probleme, no, sanjati prljav ili mutan potok može biti znak da želite provoditi više vremena s obitelji i dobrim prijateljima.

Sanjati bistar potok je znak da je pred vama dobro razdoblje.

Sanjati da se kupate u potoku znak je dobrog zdravlja ali i uspjeha pred vama.

Sanjati da se netko drugi kupa u potoku sugerira da ćete dobiti potporu ili da osoba od koje ste očekivali da će vam stajati na putu i stvarati probleme, ipak neće ili će brzo odustati.

Sanjati sebe u potoku znak je dobrog razdoblja ispred vas. Sanjati da ste slučajno upali u potok znak je dobrog razdoblja i veselja.

Sanjati POTOK

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova