19. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati PORUKU / PORUKE – detaljno tumačenje –

Sanjati poruku često simbolizira da ste nešto napokon shvatili i prihvatili. To se donekle može...

Što znači sanjati PORUKU

Što znači sanjati PORUKU

– Sanjarica PORUKE –

Sanjati poruku često simbolizira da ste nešto napokon shvatili i prihvatili. To se donekle može interpretirati kao shvatili smo što nam netko želi reći. Sanjati poruku može biti signal da ste prihvatili suptilne signale koje vam netko šalje, a koje ste do sada ignorirali te da vam je sada jasnije što ta osoba misli ili želi.

Također, sanjati poruku znači da ste svjesni da će se nešto što ne želite dogoditi, ali i da vam je jasno da to morate prihvatiti, te da ne možete ništa protiv toga.

Sanjati da nekom šaljete poruku predstavlja osjećaj da trebate nešto važno reći drugima, ali da niste sigurni koji je pravi način i kako im to priopćiti.

Sanjati da čujete poruku sugerira da niste sigurni jeste li dobro shvatili što vam netko želi reći jer se vama čini da šalje miješane signale i da nije jasno što želi.

Snovi o porukama zapravo su snovi o potrebi da razumijemo druge, ali i da shvatimo sebe i svoje postupke. Obično se kaže kako je ključno razumjeti sebe da bismo razumjeli druge, kako je ključno imati dovoljno suosjećanja prema sebi da bismo ga imali dovoljno i za druge. Snovi o porukama sugeriraju nam kako bi komunikaciji s drugima uvijek se trebali pitati jesmo li dobro shvatili situaciju i kako se ona doima drugima. Cilj ne može biti čitati tuđe misli, jer je to nemoguće, ali se trebate staviti u tuđe cipele i zamisliti kako biste se vi osjećali u danoj situaciji.

Nažalost većina ljudi ima tendenciju gledati samo sebe i na sve oko sebe iz svoje perspektive. Umjesto da pokušamo shvatiti kako druga osoba vidi neke stvari i zbog čega nešto radi mi pokušavamo druge uvjeriti u svoja stajališta i nagovoriti ih da na to gledaju onako kako mi želimo. Umjesto da prihvaćamo da svaka osoba svijet oko sebe doživljava na vlastiti način, ljutimo se jer ne gledaju na isti način kao mi.

Ako ste sanjali poruku i ta vas je poruka u snu uzrujala, također je signal da se uzrujavate zbog nerazumijevanja tuđe pozicije. Na primjer, ako ste napravili nešto što je vaše roditelje ili partnera uzrujalo, vjerojatno se se vi povratno uzrujali na njih, jer su se oni uzrujali na vas. Međutim, umjesto da nastavljate ciklus uzrujanosti, ovakav san sugerira kako trebate imati više razumijevanja za tuđe stajalište. Umjesto da se ljutite što netko ne može shvatiti vaše stajalište, pokušajte vi razumjeti njegovo.

Pri tumačenju poruka dosta je bitno i zapamtiti tekst poruka. Ukoliko se možete prisjetiti teksta koji je bio u poruci, pokušajte i iz tih riječi izvući značenje. Ako se prisjećate poruke, tada vam kroz ovakav san vaša podsvijest želi nešto poručiti, te se pozabavite riječima poruke i protumačite što one simboliziraju i znače u vašim trenutnim okolnostima.

Sanjati kako dobivate poruke na mobitel, ali ih nikako ne uspijevate pročitati ima u sebi simboliku dobrog društvenog života. Iako biste na prvi pogled ovakav san protumačili kao da ne uspijevate razumjeti druge, zapravo se radi o tome da se dobro slažete s drugima, da ih razumijete i bez mnogo priče, da imate dobar i kvalitetan društveni život ili da će se on u skorijoj budućnosti popraviti.

Sanjati kako dobivate poruke na čudnoj abecedi neobičnim slovima koja ne prepoznajete signal je promjena na društvenom životu.

Sanjati kako dobivate fotografije ili slike u porukama, simbolizira preopterećenost, ali svakako pokušajte pronaći i simbolizam fotografija u snovima, odnosno što znači sanjati fotografije, za detaljnije tumačenje takvog sna.

Sanjati PORUKA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.