Sanjati PORUKU / PORUKE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PORUKU

Što znači sanjati PORUKU

Što znači sanjati PORUKU

– Sanjati poruke-

Sanjati poruku često simbolizira da ste nešto napokon shvatili i prihvatili. To se donekle može interpretirati kao shvatili smo što nam netko želi reći. Sanjati poruku može biti signal da ste prihvatili suptilne signale koje vam netko šalje, a koje ste do sada ignorirali te da vam je sada jasnije što ta osoba misli ili želi.

Također, sanjati poruku znači da ste svjesni da će se nešto što ne želite dogoditi, ali i da vam je jasno da to morate prihvatiti, te da ne možete ništa protiv toga.

Sanjati da nekom šaljete poruku predstavlja osjećaj da trebate nešto važno reći drugima, ali da niste sigurni koji je pravi način i kako im to priopćiti.

Sanjati da čujete poruku sugerira da niste sigurni jeste li dobro shvatili što vam netko želi reći jer se vama čini da šalje miješane signale i da nije jasno što želi.

Sanjati PORUKA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova

Ostavite komentar

*