Sanjati LEĐA – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati LEĐA

Što znači sanjati LEĐA

~ sanjati leđa ~

Iako biste na prvu pomisao mogli reći da snovi o leđima zapravo služe boljem razumijevanju onoga što ste ostavili iza sebe, te da biste bolje shvatili svoju prošlost, ako ste sanjali leđa to je na neki način uvid u ono što vas očekuje i što je pred vama.

Sanjate li svoja leđa, taj san označava kako bi mogla izgledati vaša dalja budućnost, dok ako sanjate tuđa leđa to označava budućnost onih ljudi kojima ste okruženi.

Ako ste sanjali lijepa i snažna leđa, to znači kako vas u budućnosti očekuje popravak situacije, a posebno u starosti, budući da se snovi o leđima odnose na daleku budućnost, a ne ono što je baš pred vama.

Ako sanjate mršava ili zgrbljena leđa to signalizira da kako stvari trenutno stoje i ne promijenite li svoje ponašanje, da bi vas starost mogla pitati gdje vam je bila mladost. Ovo je san kojim vas vaša podsvijest upozorava na to da ne možete živjeti samo za danas, nego da trebate uzeti u obzir i budućnost, pa čak i onu daleku. Nemojte ignorirati starost i počnite se na neki način pripremati za nju. To vam se u danom trenutku može činiti nepotrebnim, ali tražite načine kako osigurati u starosti dodatne prihode, recimo ulaganjima u nekretnine, životnim osiguranjem ili štednjom. Nemojte pustiti da se stvari razvijaju same od sebe i misliti kako će se netko drugi pobrinuti za vas. Mijenjate i stil života i prehrambene navike. Redovito idite na sistematske preglede i informirajte se o preventivnom zdravlju.

Ako ste sanjali bolove u leđima to bi moglo simbolizirati da ste previše anksiozni. Vjerojatno neke stvari ne možete napraviti sami, a bojite se potražiti tuđu pomoć. Sanjati bolove u leđima vjerojatno je odraz vašeg straha za budućnost, kojeg možda niste ni svjesni, ali vas podsjeća da ne morate sve sami nositi na svojim leđima. Raspodijelite odgovornost i nemojte se ustručavati potražiti tuđu pomoć.

Snovi o leđima također se mogu pojaviti i kao reakcija na unutarnji strah od starenja i neizvjesnosti u starijoj dobi. Međutim, kako budete stariji shvatit ćete da ljepota osobe kako vrijeme odmiče se sve manje svodi na fizički izgled, a sve više se radi o tome što stvaramo i što kreiramo u životu. Svaki život ima svoje prirodne cikluse. U djetinjstvu učimo maksimalno i sve se svodi na stvaranje novih iskustava, te kroz svijet se krećemo poput spužvi koje sve upijaju. U mladosti izgled i ljepota privlače pažnju, a kako život odmiče kultiviramo svoju filozofiju života. U starijoj životnoj dobi, prihvaćamo sijedu kosu i bore na licu kao dokaz proživljenog života i iskustava koje smo stekli, a ono što stvaramo i što kreiramo oko sebe postaje izraženije nego ikad. Stoga je jako bitno razmišljati i u mlađim danima o starosti, ostaviti si priliku za razvoj u toj dobi, te da možemo raditi ono što smo oduvijek željeli. S budućnošću se ne treba opterećivati, ali treba živjeti tako da je sami sebi ne zagorčimo i ne sputavamo. Za mlađih dana pripremite sebi uvjete da sebi osigurate dom i prihode za osnove potrebe u starijoj dobi, ali i potpuno pripremajte i kreirajte takvo okruženje gdje ćete u starijoj dobi moći raditi ono što volite, moći kreirati i dalje stvarati i doprinositi.

Stalno se podsjećajte da u starosti nema ničega čega biste se trebali plašiti i da će i tada u nama biti ljepote koja izvire iz stvaranja i iskustva, ali nemojte se ni prepustiti rijeci da vas nekontrolirano nosi, nego se potrudite kreirati uvjete za ono što vi smatrate lijepom starosti.

Sanjati LEĐA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*