Sanjati PORILUK – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PORILUK?

– sanjarica PORILUK –

Sanjarica snove o poriluku tumači u smislu otkrivanja nekih tajni i probleme među najbližim osobama, prijateljima ili članovima obitelji. Snovi o poriluku sugeriraju kako će neke tajne izaći na vidjelo što će uzrokovati međusobne sukobe i nesuglasice ili će jednostavno neke želje koje su odavno prisutne napokon biti izgovorene.

Snovi o poriluku simboliziraju zahtjeve koji neće biti ispunjeni, nekakva ekscentrična ponašanja, te zavaravanja lijepim riječima. Također, simboliziraju želju da mijenjamo druge, da utječemo na njihove odluke, te osjećaj potrebe da utječemo na nečiji život ili ga čak kontroliramo.

Sanjati kako kuhate poriluk simbolizira kako ćete vi zavaravati svoje najbliže kako biste došli do neke vlastite koristi ili kako biste sebe zaštitili. Ovaj san sugerira kako ćete krenuti lakšim umjesto otvorenim putovima, ali da vam se to vjerojatno neće isplatiti, jer ako ništa drugo pratit će vas osjećaj spoznaje da ste do nečega došli zavaravanjem ili prešućivanjem.

Sanjati kako sjeckate poriluk simbolizira loše investicije i rizično ponašanje. Sanjati kako u vrtu berete leću sugerira udaljavanje od prijatelja ili obitelji. Sanjati kako se igrate s lećom govori o škodljivom ponašanju koje je vama zabavno, ali da niste ni svjesni koliko je škodljivo, te san sugerira da razmislite o njemu.

Snovi o poriluku govore o tome kako su konflikti neizbježan dio života, budući da se naše misli i želje često sukobljavaju i suprotstavljaju s mislima i željama onih koje volimo i s kojima se družimo. Ipak, konflikti nisu tu samo radi konflikta, nego su tu da učinimo naše odnose boljim i da naučimo nešto iz njih. Način na koji se nosimo sa sukobima, kada se suočimo s mišljenjem i ponašanjem s kojim se ne slažemo, u bilo kojoj svađi ili raspravi govori najviše o nama, o tome koliko je naše strpljenje i kakva je naša unutarnja stabilnost. I bez obzira koliko imali uvjerenja u naše stavove i koliko snažno mislili da je baš naše stajalište ispravno, snažnu energiju potrebe da dokažemo da smo u pravu, treba zamijeniti energijom obostranog poštovanja i razumijevanja. Moramo uzeti i u obzir da su konflikti često motivirani zbog onoga neizrečenog, zbog tihog nakupljanja neizrečenih emocija, pa se rješenje najčešće krije u strpljenju i volji da saslušamo drugu stranu. Kada uđemo u neke sukobe otvorenog srca i voljom da riješimo konflikt, a ne željom da dokažemo kako smo mi u pravu doći ćemo do zajedničkog rješenja.

Gotovo svatko od nas našao se u nekoj situaciji kada pokušava kontrolirati druge i pretjeruje s kontrolom. To se najčešće dešava jer nam je neugodno zbog nečijeg ponašanja ili kada mislimo kako netko radi veliku pogrešku. Snovi o poriluku sugeriraju kako trebamo istovremeno razmišljati i o sebi i o drugima, trudeći se da budemo pošteni, bez naginjanja u jednu ili drugu stranu. Teško je dopustiti drugima da budu ono što jesu, posebno ako nečije ponašanje izravno utječe i na nas, te kada je očito da netko radi odabire i donosi odluke koje mi nikada ne bismo donijeli, ali ako nekoga iskreno volite i poštujete, trebate vjerovati da će ta osoba pronaći za sebe najbolji put, te da je na svakoj osobi da sama upravlja vlastitim životom i donosi osobne odluke. Snovi o poriluku podsjetnik su kako je jedini život kojim mi trebamo živjeti naš vlastiti život, te da je popuštanje prvi korak pri rješavanju sukoba. Ovo je jako teško napraviti, ali ako nekoga istinski poštujete i volite trebali biste ga pustiti da samo donosi odluke koje se tiču njegovog života.

Sanjati PORILUK

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*