Feng Shui savjeti za privlačenje novca

3. kolovoza 2020. 0 By COVERmagazin

Feng Shui savjeti za privlačenje novca

Jeste li znali da uz pomoć feng shuija možete privući više novaca u svoj život, te poboljšati svoje poslovne šanse. Novac se povezuje s bližim lijevim kutom bilo kojeg prostora. Glavno područje je u njajužnijem kutu stana, ali postoji područje financija u svakoj prostoriji, radnoj sobi, spavaćoj, kuhinji itd. Da biste ta područja ispunili pozitivnom energijom, slijede jednostavni i brzi savjeti.

-1- Očistite nered u ovim područjima. Ako se riješite nepotrebnih stvari privući ćete pozitivnu financijsku energiju.

-2- Popravite sve stvari koje su slomljene ili nefunkcionalne. Sve što ne radi ne biste trebali držati u ovom prostoru, ali ni općenito u domu.

-3-Ispunite ova područja simbolima bogatstva. To su zdjela s novčićima, sretni bambus ili bilo kojim drugim predmetom koji simbolizira bogatstvo. To mogu biti i osobni simboli poput slike luksuzne kuće koju želite, modela jahte ili luksuznog automobila koji želite…

-4- Financijsko područje doma ispunite zelenom i ljubičastom. Zelena boja simbolizira vitalnost i rast, a ljubičasta je boja bogatstva.

-5- Obratite pažnju na to kako se prema novcu odnosite svakodnevno. Držite li novac nesortirano i neuredno po džepovima?! Iz novčanika izbacite sve nepotrebno, novčanice uredno složite, a prema svakoj novčanici se odnosite kao da je cijenite i da ima veliku vrijednost.

-6- Ako odbijate baviti se novcem, novac će se odbijati od vas. Zbog toga bilježite troškove, račune plaćajte na vrijeme i sl…

-7- Živite darežljivo. Novac formira zasebnu energiju i treba se kretati kroz vaš život, stoga novac morate davati da bi vam pristizao. Ako zaista nemate nimalo novca koji biste dijelili s drugima darujte svoju ljubaznost, vrijeme, energiju, vještinu ili cijenjenje.

-8- Budite zahvalni na onome što imate. Što više cijenite stvari koje imate, nevažno koliko male bile, to ćete privlačiti više novih stvari u svoj život.