Feng Shui savjeti za privlačenje novca

      Nema komentara na Feng Shui savjeti za privlačenje novca

Feng Shui savjeti za privlačenje novca

Jeste li znali da uz pomoć feng shuija možete privući više novaca u svoj život, te poboljšati svoje poslovne šanse. Novac se povezuje s bližim lijevim kutom bilo kojeg prostora. Glavno područje je u njajužnijem kutu stana, ali postoji područje financija u svakoj prostoriji, radnoj sobi, spavaćoj, kuhinji itd. Da biste ta područja ispunili pozitivnom energijom, slijede jednostavni i brzi savjeti.

-1- Očistite nered u ovim područjima. Ako se riješite nepotrebnih stvari privući ćete pozitivnu financijsku energiju.

-2- Popravite sve stvari koje su slomljene ili nefunkcionalne. Sve što ne radi ne biste trebali držati u ovom prostoru, ali ni općenito u domu.

-3-Ispunite ova područja simbolima bogatstva. To su zdjela s novčićima, sretni bambus ili bilo kojim drugim predmetom koji simbolizira bogatstvo. To mogu biti i osobni simboli poput slike luksuzne kuće koju želite, modela jahte ili luksuznog automobila koji želite…

-4- Financijsko područje doma ispunite zelenom i ljubičastom. Zelena boja simbolizira vitalnost i rast, a ljubičasta je boja bogatstva.

-5- Obratite pažnju na to kako se prema novcu odnosite svakodnevno. Držite li novac nesortirano i neuredno po džepovima?! Iz novčanika izbacite sve nepotrebno, novčanice uredno složite, a prema svakoj novčanici se odnosite kao da je cijenite i da ima veliku vrijednost.

-6- Ako odbijate baviti se novcem, novac će se odbijati od vas. Zbog toga bilježite troškove, račune plaćajte na vrijeme i sl…

-7- Živite darežljivo. Novac formira zasebnu energiju i treba se kretati kroz vaš život, stoga novac morate davati da bi vam pristizao. Ako zaista nemate nimalo novca koji biste dijelili s drugima darujte svoju ljubaznost, vrijeme, energiju, vještinu ili cijenjenje.

-8- Budite zahvalni na onome što imate. Što više cijenite stvari koje imate, nevažno koliko male bile, to ćete privlačiti više novih stvari u svoj život.

Odgovori

*