Feng Shui savjeti za privlačenje novca – FENG SHUI NOVAC –

Feng Shui savjeti za privlačenje novca

Jeste li znali da uz pomoć feng shuija možete privući više novaca u svoj život, te poboljšati svoje poslovne šanse. Novac se povezuje s bližim lijevim kutom bilo kojeg prostora. Glavno područje je u najjužnijem kutu stana, ali postoji područje financija u svakoj prostoriji, radnoj sobi, spavaćoj, kuhinji itd. Da biste ta područja ispunili pozitivnom energijom, slijede jednostavni i brzi savjeti.

FENG SHUI NOVAC

Glavno područje za novac prema feng shuiu je u najjužnijem kutu stana.

Područje novca u svakoj prostoriji je u bližem lijevom kutu gledano od vrata.

Područje novca držite urednim i ispunite ga simbolima koji podupiru bogatstvo i blagostanje.

-1- Očistite nered u ovim područjima. Ako se riješite nepotrebnih stvari privući ćete pozitivnu financijsku energiju. Općenito se urednost i red smatraju osnovama feng shuia i bez toga ne mofu funkcionirati ne feng shui savjeti za novac.

-2- Popravite sve stvari koje su slomljene ili nefunkcionalne. Sve što ne radi ne biste trebali držati u ovom prostoru, ali ni općenito u domu. Pokvarene stvari i stvari koje se ne koriste narušavaju feng shui energiju za privlačenje novca.

-3-Ispunite ova područja simbolima bogatstva. To su zdjela s novčićima, sretni bambus, kamenčićima žada ili bilo kojim drugim predmetom koji simbolizira bogatstvo. To mogu biti i osobni simboli poput slike luksuzne kuće koju želite, modela jahte ili luksuznog automobila koji želite…

-4- Financijsko područje doma ispunite zelenom i ljubičastom. Zelena boja simbolizira vitalnost i rast, a ljubičasta je boja bogatstva.

-5- Obratite pažnju na to kako se prema novcu odnosite svakodnevno. Držite li novac nesortirano i neuredno po džepovima?! Iz novčanika izbacite sve nepotrebno, novčanice uredno složite, a prema svakoj novčanici se odnosite kao da je cijenite i da ima veliku vrijednost.

-6- Ako odbijate baviti se novcem, novac će se odbijati od vas. Zbog toga bilježite troškove, račune plaćajte na vrijeme i sl…

-7- Živite darežljivo. Novac formira zasebnu energiju i treba se kretati kroz vaš život, stoga novac morate davati da bi vam pristizao. Ako zaista nemate nimalo novca koji biste dijelili s drugima darujte svoju ljubaznost, vrijeme, energiju, vještinu ili cijenjenje.

-8- Budite zahvalni na onome što imate. Što više cijenite stvari koje imate, nevažno koliko male bile, to ćete privlačiti više novih stvari u svoj život.

Feng shui novac – biljke i cvijeće –

Obično se simbolom koji privlači najviše novca smatraju biljke novčići, koji se trebaj ustaviti u područje stana vezano uz novac.

Vjerojatno ste već primijetili kako postoji praksa korištenja biljaka i cvijeća u feng shuiju za razne namjena, a novac i privlačenje bogatstva svakako u tome nije zanemareno. Za početak, čak i da vas ne zanima puno feng shui znate kako je korisno imati biljke u domu, jer nas povezuj us prirodom. U moderna vremena previše vremena provodimo u zatvorenim prostorima, da bilo što zeleno i što raste u našem domu može vratiti dobar osjećaj. Biljke i cvijeće odličan su način da unesemo dašak prirode u svoj dom.

Biljke također predstavljaju element drvo, koji simbolizira rast, fleksibilnost i ljubaznost.

Feng shui drvo novca

Crassula ovata, drvo žada ili drvo novca nepoznatija je biljka koja u feng shuiju predstavlja novac.

Drvo žada naziva se i drvo novca. Popularna je sobna biljka jer se općenito lako za nju brinuti, a zbog svoje reputacije kako privlači novac mnogi je vole. Da bi preživjela treba joj mnogo svjetlosti, ali ne smije biti na izravnom suncu. Njeni listovi izgledaju poput novčića. Sporo raste, ali baš zbog toga predstavlja stabilnu akumulaciju novca. Drvo žada na izravan je način povezanom s dragim kamenom žadom, jer lišće drva žada izravno podsjeća na dragocjeno kamenje žada, koje se također smatra feng shui simbolom za privlačenje novca i bogatstva.


Komentari

Odgovori

*