Sanjati PODRUM – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PODRUM

Što znači sanjati PODRUM

– Sanjarica PODRUM –

Sanjati podrum je znak određenih tajni, a osnovno značenje je da ni sami niste svjesni što sve krijete. Podrum simbolizira nešto što skrivano od drugih, gdje nakupljamo mnogo toga, a ponekad i zaboravimo na ono što smo ostavili u podrumu.

Podrumi su mračna skrivena mjesta, te sanjati podrum se uglavnom veže uz skrivene emocije, negativna raspoloženja i razmišljanja o prošlosti. Podrum u snovima se često veže uz osjećaje i emocije koje iz prošlosti još uvijek nosimo sa sobom, ali simbolizira i emocije koje smo davno osjećali, te se iz nekih razloga ponovno aktualiziraju.

Često sanjati podrum govori o tome da trebate riješiti određenu situaciju no niste se spremni uhvatiti u koštac s njom te je izbjegavate. Ovakav san sugerira kako još uvijek sa sobom nosite neke emocije iz prošlosti i kako vam one postaju uteg u svakodnevnom životu.

Sanjati podrum može biti i znak određenih briga koje vas muče. Da biste protumačili na što se točno ovaj san odnosi potrebno je prisjetiti se konteksta u snu, koje još osobe su se pojavile, na što nas i koje područje života asociraju ostali simboli u snu.

Sanjati podrum znak je nekih nerazjašnjenih stvari, problema ili potisnutih misli. Možda ni sami niste svjesni da vas određene stvari muče te ih potiskujete, te se one kroz san o podrumu očituju. Ponekad nam naša podsvijest kroz san sugerira da imamo neki problem, a da toga u stvarnosti uopće nismo svjesni. U tom slučaju treba se njim pozabaviti prije nego što ispliva na površinu i postane ga puno teže rješavati.

Sanjati vodu u podrumu, ili poplavljen podrum, je znak potisnutih emocija, kombinacija vode i podruma govori o negativnim emocijama koje potiskujete, ali koje predstavljaju određeno opterećenje. Voda sama po sebi nosi simboliku emocija, a kada je u kombinaciji s podrumom, odnosi se na velike emocije koje su potisnute.

Kada sanjate podrum puno toga govori i stanje u podrumu odnosno u kakvom se stanju podrum nalazi. Što je tamniji, vlažniji i neuređeniji to simbolizira više probleme i potisnute emocije, dok s druge strane što je podrum svjetliji manje ima negativno značenje i kreće prema pozitivnim potisnutim emocijama.

Sanjati mračan i vlažan podrum odnosi se na teške emocije koje nas opterećuju.

Sanjati podrum, većinom nosi sličnu simboliku i uglavnom je znak da se trebate suočiti s emocijama, prihvatiti ih ili rješavati, te da možete kroz njih proći, a ne samo ih potiskivati.

Sanjati da ste pronašli podrum sugerira određene nejasne situacije u kojima ste se iznenada našli. Ne znate što treba napraviti niti kako biste trebali reagirati.

Ukoliko sanjate da ste izgubljeni u podrumu i da ne možete pronaći izlaz san može simbolizirati osjećaj bespomoćnosti, ali i da vas muči savjest jer niste sigurni da ste dobro postupili, odnosno da ste nekome otkrili informacija koje niste trebali. Ovakav san može sugerirati da ste “izgubljeni” u emocijama i ne znate kako se s njima nositi, te kako zaboraviti na nešto što je bilo i bez emotivnog utega krenuti naprijed.

Sanjati da čistite podrum često sugerira da ste pronašli način ili da tražite način kako se nositi sa negativnim emocijama i raspoloženjima. Podrum se ponekad veže i uz anksioznost i depresiju te san da čistite podrum može biti upravo znak da se rješavate takvih emocija.

Sanjati neku zabavnu ili opuštajuću aktivnost u podrumu znak je promjena i da ćete pronaći načina kako da budete zadovoljniji životom.

Sanjati stari podrum znak je razmišljanja o prošlosti, neriješenim osjećajima i nekim potisnutim idejama.

Sanjati PODRUM

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*