20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati PASJU (PSEĆU) KUĆICU – detaljno tumačenje –

Snovi o psećoj kućici govore o tome kako možete pozitivno iskoristiti svoje misli i osjećaje, ako ih usmjerite u pravom smjeru. U sanjarici psi i ono što je vezano uz njih ima posebnu važnost. Vaše misli i vaši osjećaji, trebali bi biti vaše sigurno utočište, gdje možete pronaći mir kada god vam zatreba sklonište. Važno je da radite na sebi i da budete sami sebi najbolji prijatelj, bez negativnih misli i samooptuživanja. Snove o psećoj kućici treba tumačiti u smislu da bi sami sebi trebali biti najbolji prijatelj i imati više razumijevanja za sebe.

Sanjati PASJU (PSEĆU) KUĆICU

– Sanjarica PSEĆA KUĆICA –

Snovi o psećoj kućici govore o tome kako možete pozitivno iskoristiti svoje misli i osjećaje, ako ih usmjerite u pravom smjeru. Vaše misli i vaši osjećaji, trebali bi biti vaše sigurno utočište, gdje možete pronaći mir kada god vam zatreba sklonište. Važno je da radite na sebi i da budete sami sebi najbolji prijatelj, bez negativnih misli i samooptuživanja. Sami sebi bi trebali biti najbolji prijatelj i imati više razumijevanja za sebe.

Sanjati pseću kućicu ponekad je signal kako ste prestrogi sami prema sebi, kako od sebe očekujete više nego od drugih ljudi, te vam nedostaje simpatije prema vlastitim postupcima. Možda osjećate kako niste dovoljno važni ili dovoljno atraktivni.

U negativnom smislu sanjati pseću kućicu označava aroganciju ili na neki drugi način negativni misaoni sklop o samima sebi.

Sanjati male pse u psećoj kućici

Sanjati malog psa ili pse u kućici govore o tome kako umanjujete neke svoje vrijednost. Također može označavati kako umanjujete ili ne znate cijeniti neke postupke drugih osoba.

Sanjati psa u kućici kako laje

Sanjati psa u kućici kako laje predstavlja upozoravajuće snove o svojim mislima. Ovakav san govori kako ste u negativnom raspoloženju i imate negativne stavove i misli prema nekim događajima i ljudima tamo gdje nema mjesta negativnosti. Trebali biste analizirati zbog čega imate tako negativne stavove i što je dovelo do njih. Možda su potaknuli neki događaji koje ste pogrešno interpretirali? Važno je pronaći uzroke vaših stavova kako biste mogli raditi na njima.

Sanjati samo o psećoj kućici u kojoj nema psa

Ovakav san simbolizira vaše težnje i aspiracije koje nisu za vas.

Lako je pretpostaviti kako je jedina stvar koja stoji između vas i vaše sreće samo neki neispunjeni cilj, možda savršeni suprug, pravi posao, diploma ili bilo što drugo. A takva ideja kako će neka stvar, osoba ili događaj donijeti nam sreću najčešće prerasta u opsesiju. Osobe postaju toliko usredotočene na ostvarivanje te stvari, da sve drugo stavljaju po strani, a to znači da cjelokupan svoj život stavljaju u drugi plan.

Vrlo je lako polagati svoje nade u trivijalne stvari, a na to nas podsjeća san o psećoj kućici. Naravno važno je imati snove i ambicije, ali je jednako važno i staviti te snove i ambicije u pravu perspektivu, jer ako to ne napravite potpuno ćete se izgubiti u svojim nerealnim ambicijama. Možete postati toliko ovisni u želji da nešto imate da izgubite iz vida da zapravo niste zadovoljni svojim životom i da ga tratite na lovljenje nečega nedostižnog.

Nemojte dopustiti da vam vaši ciljevi postaju opsesija koja vas sputava da uživate opušteno u svim drugim dobrim stvarima u životu i da ih ne primjećujete. Nemojte stavljati po strani svoj obiteljski život da biste forsirali karijeru, nemojte ignorirati hobi radi zahtjevnog obiteljskog života. U životu je jako bitno imati različite interese , jer ako se usredotočite samo na jedno, tada će vas to potpuno preuzeti, a ako ne uspijete u tome ili ostanete bez toga ostat ćete bez ikakvog smisla i smjera. Ciljevi su važni, ali važnost ciljeva nije u njihovom ostvarenju, nego u tome kakva smo osoba dok radimo na njihovom ostvarenju.

Osim u psećoj kućici sanjati psa možete i u drugim kontekstima, a svi ti konteksti imaju različito značenje, jer je simbol kućice snažniji simbol od psa, pa je potražiti što znači sanjati psa, ukoliko je u vašem snu pas imao dominantno značenje a kuća sporedno, a zatim ta dva značenja po potrebi povezati, kako biste dobili zaokruženi sliku što znači sanjati psa i pseću kućicu.

Sanjati PASJA KUĆICA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.