Sanjati OBLAK – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati OBLAK?

– sanjarica OBLAK –

Oblaci u snovima simboliziraju našu nutrinu i naše duhovno stanje. Snovi o oblacima najviše otkrivaju o vašoj unutarnjoj energiji. Oblaci suprotno uvriježenom stavu, ne simboliziraju vrijeme pred nama, ne govore o nečemu što nas očekuju, nego govore o nama, našoj nutrini i onome što je u nama. Zbog toga su snovi o oblacima vrlo dragocjeni snovi, jer reflektiraju vaše emotivno stanje. Snovi o oblacima često se pojavljuju kada je došlo do promjene u našem stavu, raspoloženju ili na neki način kada se promijenio način na koji doživljavamo vlastiti život i nutrinu. Ako smo sanjali oblake takav san sugerira kako se trebamo usredotočiti na vlastitu energiju i emocije koje imamo.

Snovi o oblacima otkrivaju važne informacije o vašoj nutrini i vašem životu. Svi se nosimo s određenim unutarnjim konfliktima, a boja oblaka zapravo pomaže da bolje razumijemo san, a posljedično da bolje razumijemo sebe. Osjećaji nikad nisu jednodimenzionalni. Sasvim je prirodno i osjećati nešto, a ne znati to izraziti riječima ili definirati. Zbog toga su snovi koji pomažu slikovito prikazati ono što nosimo u sebi, poput snova o oblacima jako korisni, jer razumijevanje vlastite nutrine pomaže da razumijemo sebe i situaciju u kojoj se nalazimo.

Sanjati bijele oblake

Ako ste sanjali bijele oblake takav san sugerira kako se dobro osjećate, kako ste ispunjeni pozitivnim stavom i energijom. Bijeli oblaci simboliziraju mir, smirenost, možemo ih povezati sa životnom ravnotežom i životnim zadovoljstvom.

Sanjati sive oblake

Sivi oblaci sugeriraju kako ulazimo u depresivnu fazu koja čini da sebe i svijet oko sebe promatramo negativno. Možda prolazimo kroz neko razdoblje žalovanja, tuge ili jednostavno teže nego inače pronalazimo životu radost.

Sanjati crne oblake

Snovi o crnim oblacima govore kako ste iz nekog razloga u fazi beznađa, te kako trebate pronaći uzroke i način da razvedrite vlastiti duh. Razmislite imate li zatvoren um za nove prilike, te jeste li sami krivi zbog toga što ste se učahurili u vlastitom negativnom stavu.

Sanjati plavo nebo s bijelim oblacima

Razvedravanje oblaka u snovima simbolizira duhovno razvedravanje u stvarnom životu. Vjerojatno će vam se otvoriti nove mogućnosti i nove nade.

Sanjati kako letite među oblacima

Snovi u kojima sanjate da lebdite u oblacima govore o bezbrižnom duhu. Nalazi te se u fazi u kojoj ste manje opterećeni problemima i želite uživati u potpunosti u životu.

Sanjati OBLAK

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*