Feng Shui savjeti za maškare 2021. (U doba COVID-a)

Feng Shui savjeti za maškare

Sezona karnevala i maškara bi inače počela, međutim ove godine ne očekujemo od nje previše. Ipak ako vam je žao da je ne obilježite i želite oko sebe kreirati takvu atmosferu Feng Shui vam u tome može pomoći.

-1- Koristite narančastu i crnu boju – Narančasta boja je element vatre, a nju Feng Shui prepoznaje kao društvenu boju, pa mnogo narančaste u okruženju promovira razgovore i druženja. Crna je boja sreće u karnevalskom razdoblju u Feng Shuiju i simbolizira dostojanstvo i poštovanje.

-2- Koristite slike i simbole životinja – simboli životinja su misteriozne i moćne dekoracije za maškare. Životinje djeluju zastrašujuće, a opet domaće, baš poput maškara. Sova je vrlo pozitivan simbol, jer simbolizira mudrost.

-3- Očistite dom – Kako bi energija u vrijeme maškara slobodno protjecala po vašem domu, riješite se nepotrebnih stvari i nereda.

-4- Darujte djecu – Djecu koja vam kucaju namaškarana na vrata obično darujemo novčićima i čokoladicama. To je ritual kojim u svoj život privlačite više novca i prosperiteta, a i sreće. Ulaštite novčiće i darujte ih što sjajnije. Ovaj ritual signalizira da sve što šaljete van iz svog doma (u svemir) će vam se vratiti u mnogo većoj mjeri. Ove sezone možete npr darivati djecu u vrtiću u koje ide vaše dijete kako bviste očuvali ovu tradiciju.

-5- Kada prođu maškare ponovno dobro očistite dom i dvorište, i eliminirajte sve ostatke maškara, posebno ukrase, maske i pospremite ih na sigurno do sljedeće godine.

Ideje za maškare: 

20 ideja za maškare koje imate u svom ormaru

 

Ostavite komentar

*