Sanjati PLIJESAN – detaljno značenje –

Što znači sanjati PLIJESAN?

– sanjarica PLIJESAN –

Sanjati plijesan na stvarima je jako pozitivan simbol. Iako san na prvi pogled može djelovati tmurno ili crno, zapravo tradicionalna sanjarica povezuje plijesan s velikim bogatstvom. Ako ste sanjali plijesan očekuje vas poboljšanje financijske situacije, novi načini za povećanje zarate, a u nekim kontekstima vezanim uz plijesan tradicionalna sanjarica spominje i nasljedstvo. S druge strane plijesan na hrani je negativniji simbol i govori o tome kako nešto nagriza vaše plodove rade.

Sanjati plijesan na zidu

San o plijesni na zidu je pozitivan san, posebno u financijskom smislu. U neku ruku govori o vašoj osobnosti zbog koje ćete najviše profitirati. Vjerojatno ste osoba koja je orijentirana prema detaljima, sposobna se nositi s teškim odlukama i jako odgovorna. A to će vam se isplatiti i donijeti nagradu.

Plijesan na zidu simbolizira životne uspone i padove. Međutim, više govori kako niste skloni nesigurnosti, što će se nagraditi. Vaše želje će se ostvariti, a u međuvremenu trebate se revitalizirati i napuniti energijom. Zidovi u snu znaju simbolizirati ograničenja, pa ako vidite plijesan na zidu to može značiti kako ste voljni odreći se nekih krutih stavova i ograničenja koja ste sebi postavili, što će donijeti nagradu u smislu poboljšanja.

Plijesan na zidu može govoriti i o dobrom zdravstvenom stanju.

Sanjati plijesan na hrani

Plijesan na hrani trebate tumačiti u smislu propadanja nekih vaših plodova rada. Voće, ali i mnoga druga hrana u snovima simbolizira plodove rada, nešto oko čega smo se potrudili i sada bi u tome trebali uživati. Ako vidite plijesan na hranu, vaša vam podsvijest govori da ste zapustili nešto oko čega ste se trudili ili da ne znate uživati u nečemu što ste ostvarili.

Sanjati plijesan na povrću simbolizira kako niste realni vjerojatno vezano uz plodove svoga rada, da ih ne možete dobro procijeniti. Vjerojatno trošite više nego što zarađujete ili na neki drugi način živite iznad svojih mogućnosti, što bi vas kasnije moglo skupo koštati.

Da biste znali što preciznije protumačiti san, potražite i simboliku hrane koju ste sanjali.

Sanjati plijesan na mlijeku, soku ili nekom drugom napitku odnosi se na zavaravanja vezano uz ljubav od strane partnera.

Sanjati plijesan na odjeći

Plijesan na odjeći simbolizira kako bi se neki planovi mogli izjaloviti, ali najčešće plijesan na odjeći simbolizira stagnaciju, situaciju u kojoj neće doći ni poboljšanja, ali ni pogoršanja.

Sanjati PLIJESAN

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.