28. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati SUNČANE NAOČALE – detaljno tumačenje –

Ovisno o ostalim simbolima iz sna snove o sunčanim naočalama treba tumačiti u dva smjera. U smislu da previše opušteno, na cool način gledamo na svijet i situaciju oko sebe. Snovi o sunčanim naočalama mogu predstavljati bezbrižan stav prema životu i nonšalantnost.

Što znači sanjati SUNČANE naočale?

– sanjarica SUNČANE NAOČALE –

Ovisno o ostalim simbolima iz sna snove o sunčanim naočalama treba tumačiti u dva smjera. U smislu da previše opušteno, na cool način gledamo na svijet i situaciju oko sebe. Snovi o sunčanim naočalama mogu predstavljati bezbrižan stav prema životu i nonšalantnost.

S druge strane snovi o sunčanim naočalama mogu predstavljati taman pogled na život. Situacije u kojima skrivamo svoje oči od drugih ljudi, gdje ne želimo vidjeti stvarno stanje, nego stavljamo masku i distanciramo se od nekih događaja. Sunčane naočale mogu simbolizirati želju da se distancirate od drugih ljudi, izbjegavate stresne situacije ili sakrijete svoju uzrujanost.

Sanjati kako nosite sunčane naočale mogu se tumačiti i u smislu pretvaranja, skrivanja vlastitog pogleda na život i vlastite osobnosti od drugih ljudi. Pretvaranja je u neku ruku obrambeni mehanizama koji uključuje ignoriranje stvarnosti i nekih situacija kako bi se izbjegla anksioznost. Pretvarajući se i ignorirajući neke stvari ljudi se lakše nose sa situacijama i teškim osjećajima koji im izazivaju nelagodu. Ponekad skrivanje može biti samo skrivanje prave istine, ali ponekad se me raditi i o poricanju posljedica a to može biti puno ozbiljnije.

Ako ste sanjali kako nosite sunčane naočale možda ste u fazi u kojoj teško prihvaćate neke stvari koje su previše iscrpljujuće ili vam uzrokuju nervozu. Vjerojatno se javlja obrambeni mehanizam koji privremeno može biti koristan, ali ako se dugo zavaravate tada to postaje problem. Privremeno poricanje neke istine daje vam vremena da se priviknete na neke novonastale situacije ili iznenadne obrate sudbine. Dajući sebi dovoljno vremena da nešto prihvatite lakše se možete nositi s nečim. Međutim, konstanto poricanje može prouzrokovati probleme u životu, posebno ako izbjegavate suočavanje s problemima ili izbjegavate napraviti nužne promjene.

Poput drugih obrambenih principa na kojima naše tijelo funkcionira poricanje istine i skrivanje pogleda od nečega je način na koji ćemo se zaštiti da ne osjetimo anksioznost. Ponekad je to jedini način da izbjegnemo suočavanje sa stresnim i bolnim emocijama, ali odbijanje suočavanja sa stvarnosti , odbijamo priznati kako je nešto loše, odbijamo sebi priznati da nam treba promjena, a samim time odbijamo i pronaći način da nam se poboljša život. Na primjer, ignorirate li neke jasne signale vezano uz svoje zdravstveno stanje vaši problemi se mogu pogoršati. Ignorirate li probleme u komunikaciji sa partnerom, možete na taj način uzrokovati kraj veze.

Sanjate li sunčane naočale to je znak kako se skrivate od stvarnosti, kako ne pokušavate bolje razumjeti situaciju, kako ne želite unaprijed ništa pretpostavljati nagađati, jer smatrate da ako se distancirate i pravite da nešto ne vidite da vas se to neće dotaknuti.

Sanjamo li kako drugi nose sunčane naočale vjerojatno mislimo kako su previše bezbrižni i distancirani od onoga što se događa.

Ako primijetite kako neko drugi ignorira realnost nemojte biti osoba koja će ga „spustiti na zemlju”. Radije se usredotočite da budete potpora. Pokušajte iznijeti svoje mišljenje, ali trudite se biti od pomoći, a ne osoba koja unosi nemir.

Poricanje stvarnosti i ignoriranje onoga što se događa uobičajeno je za ljude koji su skloni stresu i anksioznosti, jer je to najlakši način izbjegnu. Naučiti nositi se sa stvarnosti je zapravo vještina koja pomaže da živite a zdrav i produktivan način.

Sanjati kako skidate naočale simbolizira prihvaćanje situacije i prihvaćanje nekih aspekata vlastite osobnosti. Ovakav san može biti znak kako je došlo vrijeme da se prestanemo pretvarati i prihvatimo emocije koje smo odbijali.

Sanjate li neke sunčane naočale u neobičnoj boji, na primjer ružičaste naočale, potražite simboliku određene boje, te je pridodajte simbolici naočala.

Vezano:

Sanjati NAOČALE – detaljno tumačenje –

Sanjati SUNČANE NAOČALE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.