Sanjati MAČKU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati MAČKU
Što znači sanjati MAČKU
Što znači sanjati MAČKU
Što znači sanjati MAČKU

Što znači sanjati MAČKU

– Sanjati mačku –

Sanjati mačku predstavlja kreativnost, neovisnost i intuitivnost, ali i negativne stvari a najviše na utjecaj interpretacije sna ima vaš osjećaj u snu kao i dojam kada ste se probudili.

Sanjati da vidite mačku je loš znak koji sugerira da je negativno razdoblje pred vama.

Sanjati crnu mačku predstavlja vaš strah ali i neugodne stvari koje su pred vama. Crne mačke ne simboliziraju pozitivne stvari, tako da se i san o crnim mačkama tumači u tom smjeru.

Sanjati bijelu mačku također nije dobar znak i sugerira loše vijesti u skoroj budućnosti-

Sanjati crno-bijelu mačku znak je žaljenja.

Sanjati mačiće simbolizira nježnost, ali i potrebu za samostalnošću.

Sanjati ljutite mačke ili mačku sugerira probleme sa ženskom osobom iz vaše okoline.

Sanjati da vas je strah mačke u snu sugerira da imate nepotrebne strahove u životu.

Sanjati da vas je mačka napala znak je nekih loših osoba iz vaše okoline, budite oprezni kome što govorite.

Sanjati da vas je ogrebala mačka sugerira probleme sa ženskom osobom iz vaše okoline.

Sanjati da spašaate mačke sugerira da pokušavate postati samostalnija. San o pšavanju mači također može predstavljati vašu želju da pomognete nekom u pronalaženju njegovog puta.

Sanjati veliku grupu mačaka predstavlja vaš gubitak fokusa i koncentracije.

Sanjati mačke koje se igraju sugerira da vam treba više opuštenosti pa čak i zabave u životu.

Sanjati da tražite mačku znak je vašeg slobodnog duha i samostalnosti.

Sanjati da hranite mačku znak je da ste spremni oprostiti.

U bilo kojoj vezi, bilo ljubavnoj, prijateljskoj ili poslovnoj povjerenje je sve. Gdje nema povjerenja nema ni veze, nema ni odnosa. Sanjati mačku, san je koji govori prvenstveno o povjerenju i zavaravanju. Gdje postoji zavaravanje, morate znati da ne postoji veza. Povjerenje i iskrenost je ono što čini temelj svakog odnosa, te jednini način da održite blisku vezu s drugom osobom. Laganje ne bi smjelo imati mjesta ni u jednom odnosu, laganje i zavaravanje nije nešto što bi se trebalo tolerirati. Ipak tako često se događa.

Iako sanjati mačku može imati različita značenja ovisno o kontekstu u kojem mačku sanjate, osnovno značenje je da se čuvate prevare. Može li se uopće čuvati prevare? U neku ruku može. Otvorite dobro oči i pratite konzistentnost nečijeg ponašanja. U svakom slučaju ako se i prevara dogodi jako je bitno oduprijeti se porivu da se osjećate kao idiot, kao netko nasamaren.

Objektivno sagledajte situaciju i promotrite zbog čega vam je netko lagao ili vas pokušao zavarati?! Možda je problem u tome kako biste reagirali na istinu? Što bi bilo da ste prije nego za obmanu saznali pravu istinu?! Bez obzira koliko teško bilo saznati da nas je netko lagao, trebate se prisjetiti da svi ponekad znamo reći neku laž, samo je razlika što za svoje laži sebi pronalazimo opravdanja. Postoji li opravdanje za tuđu laž. Mačke su u stvarnom životu naši prijatelji. Sanjati mačku simbol je da možda namjere lažljivca i nisu bile baš toliko loše, možda je ta osoba pokušavala samo zaštiti sebe. Bez obzira što se laž sukobljava sa svakim etičkim principom, u neku ruku morate je znati i tolerirati, jer svi smo mi samo ljudi. To nije najljepše ljudsko ponašanje, ali je ljudsko.
Sanjati mačku podsjetnik je da trebamo imati više razumijevanja za ljudske slabosti. Pokušajte razumjeti.

Možda za druge zaboravljati pronaći onoliko opravdanja koliko imate za sebe. Niste lažljivac, ako ste nekad rekli poneku laž. Velika je vjerojatnost da to nije ni druga osoba. Iako svaka prevara, svaka obmana i svaka laž crpi mnogo energije, sanjati mačku je podsjetnik da iako ne možemo postati imuni na laž, možemo se potruditi shvatiti.

Sanjati MAČKA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Ostavite komentar

*