16. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Božićni pokloni za dečka

Naravno da prema dečku trebate biti dobri i cijele godine, a ne samo na posebne dane. Ali Božić je posebno vrijeme koje zahtijeva posebne poklone. Kada birate božićni poklon za dečka trebali biste imati tri ključne ideje, božićni poklon za dečka trebao bi ga razveseliti, popraviti njegov stil i biti bar mrvicu bolji od poklona kojeg je zadnjeg dobio od vas.

Božićni pokloni za dečka

Naravno da prema dečku trebate biti dobri i cijele godine, a ne samo na posebne dane. Ali Božić je posebno vrijeme koje zahtijeva posebne poklone. Kada birate božićni poklon za dečka trebali biste imati tri ključne ideje, božićni poklon za dečka trebao bi ga razveseliti, popraviti njegov stil i biti bar mrvicu bolji od poklona kojeg je zadnjeg dobio od vas. To je tako s poklonima, od njih se očekuju da svaki put nadmašite prethodno darivanje.

1 piće koje voli u limitiranom izdanju

2 kožni novčanik

3 personalizirana kožna narukvica

4 bežični punjač za mobitel

5 vikend torba

6 Personalizirani privjesak za ključeve

7 luksuzni ručnici

8 željenu igricu za PS ili PS Plus karticu

9 set u kozmetičkoj torbici

10 poklon vezan uz sport koji voli

Kupovanje poklona za suprotni spol je vrlo izazovan posao. Ponekad se može učiniti da ste sve provjerili, dobro se informirali, a na kraju učinak bude razočaravajući. Zbog toga odabir božićnog poklona za dečka može biti vrlo težak posao, ali jednom kada savladate umijeće kupovanja poklona za suprotan spol, a posebno za vlastitog dečka shvatit ćete kako samo treba pratiti signale.

Za početak uvijek imajte na umu kako žene i muškarci očekuju različite stvari. Muškarci i žene pričaju drugačijim jezikom kada govore o onome što žele. Većina muškaraca cijenit će bilo kakav trud i poklon, dok s druge strane većina žena želi za poklon baš ono što joj treba uz određenu dozu iznenađenja. Zbog toga žene u potrazi za iznenađenjem često mogu promašiti, jer će dodavajući svoju kreativnost zapravo pogriješiti pri odabiru. Ukoliko vam muškarac kaže što želi, nemojte puno oko toga mudrovati nego to i kupite. S druge strane kada žena kaže što želi, želi zapravo to, ali malo bolje i nijansu drugačije. Zbog toga je u predbožićnom vremenu glavi zadatak slušati znakove koje vam ostavlja, odnosno zapamtiti točno što želi.

Najveća pogreška kada žene kupuju božićni poklon za dečka je to što kada kupuju poklon za dečka zapravo biraju ono što bi one željele dobiti, te svoju odluku temelje na onome što one visoko vrednuju kod poklona. Međutim, treba shvatiti da u pravilu kod želja kada su pokloni u pitanju postoji veliki jaz između onoga što žene žele i onoga što muškarci žele.

Kada razmišljamo o božićnim poklonima za dečka razmišljamo iz vlastite perspektive. Međutim, bez obzira kakav poklon dobiju muškarci će se razveseliti i biti ganuti pažnjom i trudom koji je netko uložio. Zbog toga su praktični pokloni i igranje na sigurno vrlo dobra opcija. Kod odabira poklona za dečka najbolje je odabrati ono što sigurno znate da ga interesira i da će koristiti. Muškarci vole praktične poklone koji će im na neki način olakšati privatni ili poslovni život. Zbog toga umjesto da paničarite oko toga kakav poklon kupiti, samo zamislite što bi mu u ovom trenutku najviše koristilo da ima i to kupite. A najbolja je opcija pažljivije slušati i kupiti ono što kaže da mu treba. Ako kaže, da mu je parfem pri kraju kupite parfem. Ako spomene kako mu treba novi otvarač za boce kupite otvarač za boce. Umjesto da trošite vrijeme na planiranje i elaboriranje oko poklona i kreiranje iznenađenja, radije izoštrite svoje vještine pažljivog slušanja i prepoznavanja potreba.

Kada se radi o poklonima muškarci su prilično izravni. Kada nešto dobiju vjerojatno neće provesti sate poput vas analizirajući krije li se neka posebna poruka iza samog poklona, zbog toga je jednostavnost najbolja opcija. Bude li to što mu treba ili želi, mrvicu luksuznije verzija njegovoj sreći neće biti kraja.

Kupite ono što bi oni kupili sami sebi. Ako sebi kupuje redovito video igre, kupite nešto vezano uz igranje video igara. Ukoliko mu se baterija na mobitelu stalno prazni kupite prijenosni punjač. Ukoliko voli igrati golf, kupite nešto vezano uz golf…

Vezano: