20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Što znači sanjati DA SI TRUDNA i što trebate poduzeti nakon takvog sna

Što znači sanjati DA SI TRUDNA - Snovi o trudnoći govore o promjenama i istovremeno o strahu od tih promjena. Sanjati da si trudna, nije san koji je povezan sa stvarnom trudnoćom, nego s razvojem nečega novog u pozadini, te podsvjesnim strahom koji taj razvoj izaziva. Sanjati da si trudna poruka je tvoje podsvijesti koja već shvaća da su promjene neizbježne, ali te motivira da se one prihvate.

Što znači sanjati DA SI TRUDNA i što trebate poduzeti nakon takvog sna

Što znači sanjati DA SI TRUDNA

Snovi o trudnoći govore o promjenama i istovremeno o strahu od tih promjena. Sanjati da si trudna, nije san koji je povezan sa stvarnom trudnoćom, nego s razvojem nečega novog u pozadini, te podsvjesnim strahom koji taj razvoj izaziva. Sanjati da si trudna poruka je tvoje podsvijesti koja već shvaća da su promjene neizbježne, ali te motivira da se one prihvate.

Što trebate poduzeti nakon što ste sanjali DA SI TRUDNA

Ako si sanjala da si trudna, san krije u sebi poruku potrebe da umanjite strahove od budućnosti. Za svaki novi korak u životu treba hrabrosti. Kada napredujemo ili nešto radimo treba uvijek očekivati pozitivne rezultate, bez strepnji. Strahovi i strepnje su ono što nas paralizira, a nakon sna u kojem ste sanjali da ste trudni treba se dodatno potruditi, raditi na vlastitom samopouzdanju, popraviti vjeru u sebe i vjeru u sudbinu. Rezultati vašeg rada i zalaganja će se uskoro vidjeti, ali umjesto da strepite nad tim što bi moglo biti pokušajte uživati i prepustiti se procesu.

Sanjati da sam trudna


Sanjarica
 (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.