28. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati LJUBIČASTU BOJU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati LJUBIČASTU BOJU

Ljubičasta boja u snovima se odnosi na predmet sna i u pravilu je pozitivan predznak.

Ljubičastu boju možete sanjati u najrazličitijim kontekstima, ali u pravilu uvijek čini druge simbole pozitivnima. Da biste u potpunosti razumjeli san u kojem se ljubičasta boja pojavila trebate razmisliti o kontekstu, simbolima na koje se odnosila, te o emocijama s kojima ste se susretali u snu.

Ako ljubičasta boja dominira vašim snom to znači da imate velike snove i velike planove. Ako često sanjate ljubičastu boju, a ne vidite se u opisu osobe koja ima velike planove, tada je ljubičasta boja podsjetnik da možda previše vremena tratite, te da možete puno više toga postići nego što mislite.

Ljubičasta boja uvijek ima pozitivnu konotaciju, ali nas istovremeno podsjeća da možemo puno više nego se od nas očekuje ili čak da možemo puno više nego što i sami od sebe očekujemo.

Kada odrađujete neki posao, nemojte se pitati kako da ga odradim, nego kako da ga odradim, ostvarim tuđa očekivanja i još ih iznenadim na pozitivan način. Ljubičasta boja je podsjetnik kako trebate ići iznad tuđih očekivanja, te ići iznad onoga što bi itko očekivao od vas ili mislio da možete napraviti. Na taj način nećete samo primati nagradu za dobro obavljeni posao, nego ćete biti i ispunjena i zadovoljna osoba.

Mnogi ljudi pokušavaju živjeti od dobre reputacije, a ljubičasta boja u snovima ponekad je podsjetnik kako to nije dobar put. Umjesto da svoju energiju ulažete da bi ljude podsjećali na ono što ste napravili u prošlosti, uložite napor da radite nove stvari.

Ljubičasta boja također je ovisno o kontekstu sna podsjetnik da ne očekujete nezasluženo poštovanje. Ljubičasta boja uvijek simbolizira kako već idete dobrim putom, ali da se morate još više angažirati jer u vama ima još mnogo više potencijala. Poštovanje se zaslužuje svakodnevno, a najbolji način na koji se ono ostvaruje je da dajete ljudima više nego što od vas očekuju. Pitajte važna pitanja i istražite teritorij. Kada dobijete neki važan zadatak, prvo se potrudite shvatiti što se od vas očekuje, a zatim postavljanjem pitanja definirajte za sebe kako možete nadmašiti to što se očekuje.

Snovi o ljubičastoj govore da ste jako kreativna, a vjerojatno i inteligentna osoba što će vam pomoći u ostvarivanju vaših težnji. Sanjate li ljubičastu boju, to je podsjetnik da ne smijete zanemariti svoju kreativnost. Nemojte se koncentrirati samo na jednostavna i očita rješenja. Slobodno budite inovativni, jer to će vam omogućiti da napredujete i pokažete koliko vrijedite.

Sanjate li ljubičastu boju to može označavati i vašu obitelj. Ako je ljubičasta boja vezana uz nekog člana možda trebate razmisliti na koji način toj osobi možete pomoći da ostvari svoje ciljeve. Međutim, nemojte inzistirati jer ponekad jedna osoba u snu može reprezentirati i drugu osobu sa sličnim karakternim osobinama ili imenom. Pogledajte kome biste mogli pružiti potporu ili podršku.

Mnoge sanjarice opisuju ljubičastu boju kao simbol bogatstva, pa svakom simbolu koji je bio u ljubičastoj boji dodaju pozitivan predznak. U snu možete sanjati ljubičasto cvijeće, ljubičasti krajolik, na primjer ako ste sanjali polje puno lavande, možete sanjati ljubičastu odjeću, ljubičasti nakit, ljubičaste zidove, a ova se boja može pojaviti u još mnoštvu različitih snova.

Ako sanjate ljubičasto cvijeće to je predznak zadovoljstva i harmonije u stvarnom životu. Ljubičasta odjeća predstavlja dobre odnose s prijateljima, ljubičaste cipele označavaju kako će oni od kojih očekujete održati svoje obećanja. Ljubičasti zidovi označavaju povećanje bogatstva i blagostanja u domu, a posebno ako je u ljubičastoj boji bila kuhinja.

Sanjati LJUBIČASTA BOJA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.