Sanjati LUKU (PRISTANIŠTE) – detaljno značenje –

Što znači sanjati LUKU (PRISTANIŠTE)

– sanjarica LUKA (PRISTANIŠTE) –

Snovi o pristaništu simboliziraju sigurnu životnu luku. To su obično pozitivni snovi, kojima treba dati pozivan predznak, iako će tumačenje ovisiti najviše o kontekstu u kojem ste sanjali i kako ste sami doživjeli ovaj san. Razmislite kakvo je bilo vrijeme dok ste sanjali luku, te koja je bila svrha luke koju ste sanjali, kao sklonište, mjesto za odmor, pristanište… Poopćeno luka u snovima simbolizira neko sigurno okruženje, gdje smo okruženi dobrim i pozitivnim ljudima kojima možemo vjerovati. Razmislite o cijelom snu, zbog čega ste se našli u luci i kako ste sami san doživjeli.

Sanjati kako brodom uplovljavate u luku signalizira kako vam treba stabilno okruženje, kako vam treba mirna luka i sklonište za vaše emocije i osjećaje. Želite se skloniti među stabilnim ljudima u koje imate povjerenje.

Sanjati brodove koji pristaju u luku san je koji indicira da ulazite u mirniju životnu fazu gdje ćete se više odmarati i uživati u plodovima onoga što ste do sada napravili. Vjerojatno ste se zaželjeli odmora i težite mirnijem životnom stilu, a to se ugleda u snu gdje ste sanjali da brod ili brodovi uplovljavaju u luku. Ovaj san sugerira kako dolazi osjećaj olakšanja i smirenosti.

Sanjati kako ste upali s mola u more u luci, kako plivate ili se možda utapate san je koji govori o težim emotivnim uvjetima, gdje trebate pronaći načina kako da se smirite i vi i emocije oko vas. Potreban vam je mir i u vama i oko vas.

Sanjati velike valove u luci koji prijete uništavanju ili potapanju luke san je koji indicira velika previranja i velike promjene, koji će biti turbulentni, ali će u konačnici dovesti do unutarnjeg mira i lagodnog života. Ili vi ili neke stvari u vašem okruženju će se naglo mijenjati. Neke sigurne točke i uporišta u vašem životu neće se činiti više tako sigurnima.

Sanjati kako privezujete brod za mol simbolizira kako su teška vremena iza vas. Tražite sigurno utočište i vjerojatno ćete ga pronaći ako budete uporni i dovoljno koncentrirani. Ovo je vrijeme u kojem se trebate privremeno zaustaviti, razmisliti o onome što želite i na koji način tamo želite stići. Pije nego se otisnete na sljedeće životno putovanje dobro se odmorite i napravite dobar plan.

Sanjati LUKA (PRISTANIŠTE)

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*