Sanjati LUK ( POVRĆE) – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati LUK ( POVRĆE)

Luk predstavlja zdravlje ali i suze. U stvarnom životu u narodnom medicini luk se preporučuje za prevenciju raznoraznih bolesti, pa tako i u snu simbolizira dobro zdravlje ili poboljšanje zdravstvene situacije.

Bilo da jedete luk, pripremate ga ili kupujete uvijek je pozitivan simbol za zdravlje i posao. Međutim zbog suza koje se vežu uz sjeckanje luka, ako sanjate da siječete luk, možete očekivati suze na ljubavnom polju.

Sanjate li da netko drugi reže luk i da vas to rasplakuje, vaš san je vezan uz neka sjećanja koja nisu jako pozitivna. Vjerojatno ste pomalo ljubomorni na životni stil osoba iz vaše blizine, te msilite kako zbog nekih ranijih odluka vi ne možete imati takav životni stil. Ovaj san vam na neki način govori kako ne smijete biti rob prošlosti, te da se trebate usredotočiti na sadašnjost i ono u čemu ste dobri.

Guljenje luka, na neki način kao i sjeckanje luka, nije pozitivan signal. Signalizira kako će neki problemi izaći na površinu, te da morate uložiti više energije da bi situacija imala pozitivan ishod.

Sanjate li da uzgajate ili sadite luk to znači da trebate sa malo više posvetiti poslovima kojima se bavite, te dublje ući u njih. Nemojte donositi ishitrene zaključke bez obzira koliko vam se nešto na prvi pogle činilo točnim.

Sanjati LUK ( POVRĆE)

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova

Ostavite komentar

*