Sanjati LIVADU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati LIVADU?

– sanjarica LIVADA –

Simbolika snova o livadi najviše će ovisiti o stanju u kakvom se nalazi livada i kako izgleda. Što je livada više zarasla i prirodnog izgleda to simbolizira veću sreću, a posebno ukazuje na ljubavnu sreću ako ste sanjali livadu punu cvijeća. Uglavnom je većina snova o livadi ugodna i nosi sa sobom pozitivnu konotaciju, ali interpretacija će ovisiti o izgledu livade te ostalim simbolima koji se pojavljuju uz livadu.

Sanjati nepokošenu livadu

Snovi o nepokošenoj livadi su snovi o emotivnom blagostanju. Nepokošena livada simbolizira odmorno stanje duga i pozitivne emocije. Ako ste sanjali nepokošenu livadu vjerojatno ste svjesni da postoji nešto ljepše i veće od stalnog trčanja za obvezama. Osoba ste koju ispunjavaju nematerijalne stvari, a pred vama je u tom smislu jako pozitivno razdoblje.

Sanjati pokošenu livadu

Često osobe koje su perfekcionisti i teže savršenom rezultatu sanjaju pokošenu livadu. Takva livada u snovima simbolizira uzaludan trud, jer stalno i iznova morate kositi travu da bi je održavali savršenom, a istovremeno osobe koje su perfekcionisti propuštaju one sitnice koje mnogo znače. Pokošena trava, posebno ako ste sanjali jako uredan travnjak može simbolizirati i zavist na radnom mjestu i ljubomoru kolega. Ako sanjate da kosite travu takav san sugerira da ste mentalno odmorni, te da se ne plašite napornog mentalnog rada.

Sanjati kako kupite pokošenu travu

Ako ste sanjali kako kupite pokošen u travu takav san sibmolizira kako će vaš trud donijeti rezultate te ćete skupljati plodove. Vjerojatno prolazite kroz izazovnu fazu gdje se pitate vrijedili sve skupa uloženog truda, ali san sugerira kako biste trebali osjetiti vrlo brzo benefite vlastitog rada i zalaganja.

Sanjati kako kupujete livadu ili pašnjak

Ovakav san govori o prosperitetu te kako ćete napredovati. Razmislite o svojim planovima i pametno uložite energiju kako bi se ostrvilo ono što želite. Sanjate li kako prodajte livadu, takav san govori o strahovima od gubitka financijskog statusa kakav imate. Takav san govori o osobnim strahovima, te se ne odnosi na stvarno stanje onog što će biti ili bi moglo biti, nego na osobni osjećaj.

Sanjati kako trčite po livadi

Ako sanjate kako bezbrižno trčite po livadi takav san sugerira kako ste u opuštenoj fazi u kojoj ne dopuštate da vas problemi pritišću. Bez obzira na ono što se događa znate se opustiti i uživati u životu. Iskoristite razdoblje pred sobom za samo analizu i pogledajte postoje li neki životni projekti koje oduvijek želite a sada biste se njima mogli baviti.

Sanjati cvijeće na livadi

Cvijeće na livadi bez obzira da li ga berete ili samo promatrate simbolizira pozitivnu ljubavnu situaciju, a nerijetko nove ljubavi i romance.

Sanjati LIVADA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*