Što znači sanjati GOVNO i što trebate poduzeti nakon takvog sna

Što znači sanjati GOVNO i što trebate poduzeti nakon takvog sna

Što znači sanjati GOVNO i što trebate poduzeti nakon takvog sna

Što znači sanjati GOVNO

Snovi o govnima govore često o bogatstvu i novcima. Ako ste sanjali govna, možete očekivati neki dobitak, nagradu ili postignuće.  Možda ćete odlično napisati ispit, osvojiti neko prvenstvo, dobiti utakmicu ili nagradu na bilo koji način.

Što trebate poduzeti nakon što ste sanjali GOVNO

Ako sanjate govno to znači da ste se već ranije jako puno trudili i da vas očekuje zaslužena nagrada. Govno u snovima signal je bogatstva i dobrih stvari koje vam pristižu u život. Ovaj san sugerira kako ne biste trebali odustati od svojih snova i da biste trebali vjerovati još više u sebe.

Svi imamo svoje snove, ali pitanje je koliko od nas zaista misli i da će ih ostvariti?! Posebno dok smo mlađi imamo velike snove, maštamo o velikim stvarima, ne dopuštamo okolnostima da nas sputavaju, ograničavaju ili definiraju koliko su veliki naši snovi. Entuzijastični smo i optimistični. Međutim, kako s vremenom nailazimo na prepreke i suočavamo se s neuspjesima gubimo entuzijazam, vjeru i općenito ambiciju. Nerijetko u potpunosti zaboravljamo na svoje snove ili ih pretvaramo u bespomoćne želje kojih se tek tu i tamo sjetimo. Ipak, postoje neki snovi od kojih ne bismo smjeli odustajati tako lako. A to su oni snovi koji mogu popraviti i unaprijediti naš život ili život drugih ljudi. Ako ste prestali sanjariti o dobrim stvarima i poboljšanjima trebali biste se ponovno motivirati i potaknuti. Uostalom ako se prestanete truditi oko nečeg što želite nikad nećete znati koliko ste bili blizu ostvarenju. Većina ljudi s vremenom prihvati sve ono što im život servira. Zapitajte se vjerujete li još uvijek da ćete ostvariti svoje snove. Vjera u sebe i vlastite sposobnosti je važan dio svačijeg života. Vjera u sebe znači kako mislimo da smo dovoljno sposobni i kako možemo ostvariti neke velike ili manje stvari. Ako ste odustali od snova zbog toga što mislite da niste dovoljno sposobni i nemate prave vještine imate priliku za rast i rad na sebi. Učite, stječite nova znanja i potrudite se biti osoba koja može ostvariti vlastite snove. Uzmite si vremena da osvijestite svoje snage, da osvijestite što možete, to vam može pomoći da se podsjetite kakva ste osoba i zašto biste trebali vjerovati u sebe. A zatim osvijestite ono na čemu trebate raditi da biste uspjeli ostvariti svoje snove.

Sanjati GOVNO – detaljno tumačenje – 

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.