Sanjati LANČIĆ – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati LANČIĆ

~ Sanjati lančić ~

Sanjati nakit općenito, a posebno lančić uvijek simbolizira mnogostruka skrivena značenja. Ali baš kako je nakit moćan simbol u stvarnosti, tako je i moćan simbol u snovima. Snovi o nakitu zaista imaju posebno značenje. Ako ste sanjali lančić, to je signal da vaša podsvijest vam želi poslati neke poruke, koje na svjesnoj razini ne primjećujete a vrlo su bitne.

Da biste mogli dobro interpretirati san o lančiću trebate u obzir uzeti sve detalje iz snova, s kim ste bili u društvu, kakve su bile vaše emocije, te u kakvom stanju je bio lančić kojeg ste sanjali. Više značenja imaju snovi o nepoznatim stvarima, snovi koji nas iznenade svojom tematikom, nego snovi koji govore o onome što nam je svakodnevno i uobičajeno.

Zbog toga interpretacija sna o lančiću ovisi i o tome nosite li u stvarnom životu lančiće ili ne. San o lančiću ne može se jednako interpretirati ako ste osoba koja ne izlazi iz kuće bez lančića i drugih modnih dodataka ili ako ste osoba koje lančić nosi samo pri svečanim prilikama ili ga samo kupila nekome na poklon. Što ste rjeđe u kontaktu s ovim tipom nakita, tada ovaj san ima veće značenje za vas.

Sanjati lančić općenito govoreći simbolizira pozitivnu ljubavnu situaciju. Što je lančić ljepši i skupocjeniji to će vam situacija na ljubavnom polju biti bolja. Također, što vam se više sviđa lančić koji vidite u snu, to će ćete biti zadovoljniji svojom ljubavnom situacijom.

Snove o lančiću možete ponekad i doslovno preslikati na svoju ljubavnu situaciju. Razmislite kakav ste lančić sanjali, da li vam se svidio, kako ste se osjećali kada ste ga nosili?

Na primjer, ako sanjate da ste pronašli lančić, to bi značilo da ćete pronaći ljubav ili pronaći nove načine da se povežete sa sadašnjim partnerom. Ako sanjate da nosite prekrasan lančić oko vrata, to znači da ćete biti sve zadovoljniji svojom ljubavnom situacijom.

S druge strane sanjate li pokidan lančić ili neki lančić koji vam ostavlja alergije to simbolizira da bi na ljubavnom polju se mogli desiti negativne situacije, ali iz kojih ćete ipak izići rasterećeni.

U svakom slučaju lančić je uvijek pozitivan simbol u snu, čak i kada je potrgan ili neugledan, jer govori da ćete vi unatoč problemima uspjeti pronaći sreću i osobno zadovoljstvo. Loš izgled lančića govori o problemima, ali lančić općenito o sretnom raspletu.

Svi smo čuli nebrojeno puta do sada rečenicu da prije nego možeš nekoga drugog voljeti, prvo moraš naučiti voljeti sebe. Sanjati lančić, podsjetnik je i na ovu mudru izjavu.

Snovi o lančiću podsjećaju nas i na potrebu da sami sebe stavimo na prvo mjesto i naučimo prvo voljeti sebe kako bismo dalje mogli dijeliti ljubav. Međutim, mnogi se pitaju kako voljeti sebe? Voljeti sebe na znači staviti se u centar svemira i očekivati da se cijeli svijet vrti oko nas. Voljeti sebe znači biti sposoban voljeti i druge bez straha da će nas netko povrijediti. Voljeti sebe ne znači da moramo imati sve najbolje, biti u svemu najbolji, najtalentiraniji. Voljeti sebe znači da smo sposobni dijeliti ono što imamo, bez straha da će nas neko iskoristiti. Ako ste sanjali da vi kupujete lančić simboličan je znak vaše podsvijesti koja vam govori da trebate biti ljubazni prema sebi. Hranite svoje tijelo zdravim namirnicama i vježbajte, odvojite vremena za sebe i radite ono što volite, sebi i o sebi govorite samo lijepe stvari, nagradite se i ohrabrite kada ste potišteni. Budite sami svoj najbolji prijatelj.

Sanjati LANČIĆ

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Ostavite komentar

*