Sanjati KOŠARKU – detaljno tumačenje

Što znači sanjati KOŠARKU?

— sanjarica KOŠARKA –

Snovi o košarci nose pozitivnu simboliku, te nagovještavaju kako nas očekuje radost i veselje, te ugodno društvo. Košarka je živahan, natjecateljski , ali sve u svemu vrlo zabavan sport, a takva je i simoblika u snovima. Snove o košarci ćete tumačiti ovisno o drugim simbolima, ovisno o tome jeste li pobijedili ili izgubili, ali uvijek dodajte pozitivnu simboliku koji sam pojam košarke nosi. Vjerojatno ste u fazi gdje se osjećate ispunjeno, imate zdrav sav prema životu, te se znate nositi s onim sitnim negativnostima koje se pojave.

Sanjati košarku također je san o timskom radu i suradnji. Možete biti najbolji košarkaš, ali za pobjedu nije dovoljan izvrstan pojedinac, nego cijeli tim mora biti izvrstan. Vjerojatno se u stvarnom životu nalazite u situaciji kada je potreban timski rad i suradnja. Međutim do vodi do još većeg zadovoljstva i veselja jer uvijek je zabavnije slaviti u dobrom društvu nego sam.

Snovi o košarci također nas podsjećaju da se trebamo usredotočiti na ciljeve. Život treba biti zabava i veselje, ali iz vida ne trebamo ni izgubiti ciljeve, razloge zbog kojih “igramo”. Život je nerijetko poput košarkaške utakmice, ponekad je predvidljiviji, ponekad pun nesigurnosti. Umjesto da se borimo protiv činjenice da je sve uvijek neizvjesno i konačni pobjednik nepoznat, bilo bi dobro ako bismo mogli prihvatiti neizvjesnost kao konstantu. Treba odustati od ideje forsiranja savršenstva i perfektnog reda, te uživati u ispunjenom životu, koji je nerijetko pun uspona i padova. Igru ne možete kontrolirati, nego možete samo u njoj uživati i dati svoje maksimum. Nesigurnost vezana uz konačni rezultat je nešto što treba prihvatiti, a ne nešto što vas treba sprečavati da ostvarujete svoje životne ambicije. Mnogi ljudi jako puno energije i vremena troše da bi se uvjerili da je njihov odabir pravi, ali zapravo treba osvijestiti da ne postoji krivi ili pravi put, nego onaj put kojim idemo, te se trebamo potruditi da to bude pravi put. Nitko ne zna kako će stvari završiti i što donosi sutra, na nama je da se konstantno borimo i igramo svoju utakmicu. Ono u što možemo biti sigurni je ono što se trenutno događa.

Snovi o košarci simboliziraju kako se ne smijemo prestati truditi, te kako konstantno trebamo igrati, boriti se za pobjedu. Napraviti korak u bilo kojem smjeru je bolje nego stalno razmišljati, a ništa ne činiti. Kada se trudite u životu najbolje igrati i dati svoj maksimum shvaćate kako imate kontrolu i bez obzira na nepredvidivost ishoda, da ste bliže vlastitim ciljevima i da se trudite oko njih. Kretanje nam daje snagu da ostvarujemo svoje ciljeve, kretanje nas čini energičnima, održava duh mladim i daje osjećaj kako živimo život, a ne da puštamo da prolazi pokraj nas.

Snovi o košarci također mogu simbolizirati kako se trudite dokazati kako imate pravo, ali i kako ste sposobni za neke veće stvari i vrhunske rezultate. Mislite kako zaslužujete više poštovanja i priznanja nego što trenutno dobivate. Ako ste sanjali košarku vjerojatno se želite dokazati i uvjeriti druge kako imate pravo. Vjerojatno se na nekom polju života dokazujete, te smatrate kako imate kvalitete koje drugi ne posjeduju. Želite svima pokazati kako vrijedite više nego što su mislili. Vjerojatno se nalazite u vrlo zanimljivoj životnoj fazi gdje ste postavili ciljeve, trudite se, ali istovremeno shvaćate da ne možete sve sami.

Sanjati KOŠARKA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*