Sanjati EMAIL – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati e-mail

Što znači sanjati e-mail

Što znači sanjati e-mail

Sanjati email  predstavlja da ste postali svjesni nekih poruka koje primate u stvarnom životu. Nešto što se već dogodilo napokon ste prihvatili i shvatili što vam to nosi.

Sanjati email često predstavlja znak da ne želite neke stvari prihvatiti, te da treba vremena da stvarna poruka dopre do vas. Možda ste dobili miješane signale, možda ne želite prihvatiti stvarnu situaciju, ali vam je jasno da se nešto dešava.

Sanjati da ste dobili email od neke osobe može sugerirati osjećaj da ste zapostavili tu osobu jer ste previše zauzeti ili da imate osjećaj da vas ta osoba želi kontaktirati, pa čak san predstavlja i vašu želju da vas ta osoba kontaktira.

Istovremeno sanjati email može imati i negativno značenje, osjećaj neugodnosti i pogrešnog shvaćanja informacija.

Sanjati email sugerira da imate osjećaj da ste neke informacije preskočili ili da ste pogrešno informirani ili pogrešno shvatili neke bitne stvari te vam je sada neugodno i pokušavate to popraviti ali vam je jasno da je sada već pomalo kasno za reakciju.

Sanjati EMAIL

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova