Sanjati TORTU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati TORTU?

– Sanjarica TORTA –

Torte su zaista posebna hrana jer ih najčešće vežemo uz slavlje i neke posebne događaje, također mogu biti slatki darovi kojima uveseljavamo naše najmilije. San u kojem se pojavila torta treba tumačiti u kontekstu kojem se pojavila, kakva je bila, kakvog je bila okusa, te kakve je emocije izazvala u nama, ali se općenito torta smatra pozitivnim simbolom. Obično se pojavljuje u snovima osoba koje su zadovoljne svojim životom, kada su okruženi ljudima koji ih cijene, te kada idu postupno prema ostvarenju svojih ciljeva. Snovi o tortama sugeriraju kako imate svoje vrijednosti, ali i da cijenite druge ljude i njihove vrijednosti.

Sanjati kako jedete tortu može nagovještavati neke svečane i vesele događaje pred vama. Ovo je vrlo pozitivan signal posebno ako je torta bila ukusna i lijepog izgleda u snu. San kako jedemo tortu može govoriti i o zadovoljstvu vlastitim životom u smislu ljubavi. Čak ne govori samo o romantičnoj ljubavi, nego općenito da ste okruženi dragim ljudima koji vas vole i poštuju, te kako ste odabrali dobro društvo za sebe, odnosno ljude s kojima ste okruženi. Trebali biste prihvatiti ljubav koja postoji u vašem životu i angažirati se još više oko produbljivanja odnosa, kako ih ne biste zanemarili i kako biste očuvali dobro okruženje.

Ako sanjate da jedete tortu koja je lošeg okusa takav san sugerira da ne trebate na temelju jednog negativnog iskustva procjenjivati ili odmah otpisivati ljude. Dopustite svima oko sebe da budu samo ljudi i da s vremena na vrijeme pogriješe. To što je netko učinio pogrešan korak, ne znači da ga odmah trebate otpisati, sve dok su njegove namjere dobre i iskrene.

Ako sanjate tortu koja je napravljena za neki poseban događaj, pri tumačenju ovog sna trebate uzeti u obzir i simboliku događaja koji ste sanjali, ali uzmite u obzir da torta uvijek daje pozitivan predznak značenju ostalih simbola.

Ako sanjate tortu na nekom obiteljskom okupljanju, takav san trebate tumačiti u smjeru da trebate imati zdravu ravnotežu između posla, obitelji, društvenog života i vlastitih interesa. Nije dobro da vam išta zaokupi cijeli život, jer na takav način se osjećate preplavljeno određenim okolnostima, a samo ravnoteža u životnim poljima, donosi psihološku ravnotežu i ravnotežu u glavi.

Ako sanjate kako pečete ili pravite tortu takav san je nagovještaj veselih događaja koji su pred vama. Sličnu simboliku ima i san u kojem dobivate tortu na poklon, ali i ako gledate toru izdaleka.

Jedini negativan kontekst koji može označavati torta je ako sanjate da ste nekome poklonili ružnu tortu, odnosno tortu koja izgleda neprivlačno ili tortu koja je čudnog okusa. Takva torta govori o poteškoćama u odnosima s drugim ljudima, a često i o ljubavnim problemima.

Sanjati svadbenu tortu

Sanjati svadbenu tortu, odnosno sanjati da jedete, vidite ili režete svadbenu tortu znak je zadovoljstva i sreće u vlastitom domu. Snove o svadbenoj torti, treba staviti i u kontekst snova općenito o vjenčanju ili svadbi, te trebate potražiti značenje i tih simbola, da biste preciznije protumačili ovaj san.

Također, ovaj san sugerira da ste općenito zadovoljni sa svojim životom. Sanjati svadbenu tortu često je znak nekih veselih događaja koji su pred vama.

Sanjati da pravite svadbenu tortu sugerira da radite na nečemu važno i da vas je strah kako će to završiti. Da li je san pozitivan ili negativan ovisi o tome kakve su se emocije pojavile u snu, da li ste bili zadovoljni rezultatom i postupkom pravljenja ili je u vama pravljenje svadbene torte izazivalo frustracije i anksioznost.

Sanjati TORTA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.