Sanjati ZMIJU – detaljno tumačenje –

18. siječnja 2021. By COVER magazin

Što znači sanjati ZMIJA

Što znači sanjati ZMIJA

– Sanjati zmije –

Još od drevnih vremena uz zmije se vežu raznorazna značenje i dok je u drevna vremena zmija imala značenje promjena i prilagodbe, jer odbacuje staru kožu i obnavlja se redovito, u novije vrijeme značenje se promijenilo te zmija predstavlja zlo i zloću. Obično sanjate li zmije možete to povezati s puzanjem, prljavštinom, toksičnošću i otrovnim ponašanjem. I bez obzira na osobne stavove o zmijama, ako vam se zmija pojavljuje u snu, to je simbol koji ne biste trebali ignorirati.

Zmije se mogu odnositi na druge ljude ili na “otrovne” elemente života.

Ako vas je san o zmiji u snu uznemirio tada je signal kako vaša podsvijest shvaća kako je u vašem životu toksična osoba, te da ste došli do točke da vaš odnos zahtjeva pažnju.

Ako vas san nije uznemirio tada zmija vjerojatno predstavlja neki blaži zdravstveni problem ili toksičan odnos s osobom, ali koji je blaže naravi, te da ta osoba još uvijek nije prevršila mjeru.

Ako se u snu ne bojite zmije ili je pobijedite, takav odnos ćete imati sa svojim neprijateljima

Sanjate li zmije za koje znate da nisu otrovne ili opasne tada snovi o zmijama mogu donijeti i olakšanje. Vjerojatno san reprezentira kako ste bili vrlo oprezni prema nekoj osobi, a sada uviđate kako vam zapravo ta osoba ne predstavlja stvarnu opasnost.

Ako vam se zmija pojavila u kući obratite pažnju na potencijalno otrovne osobe pod svojim krovom ili u prenesenom značenju možda vam je neke osoba već postala toliki izvor stresa da svu svoju negativnost već prenosi u vaš život.

Ako u posljednje vrijeme češće sanjate zmije, nije ništa neobično. Od početka pandemije mnoge osobe sanjaju često zmije, a čini se kako je u mnogim snovima virus reprezentatiran zmijom, te kako zmija predstavlja naš stav o virusu i cjelokupnoj situaciji koja je oko nas.

Mnogi ljudi sve što puže poistovjećuju sa zmijama, ali nije isto jeste li sanjali gliste ili zmije. Snovi o glistama, također su negativan simbol, ali više se odnose na vas, nego na neprijatelje. Često su simbol bolesti i brige. U stvarnom životu gliste predstavljaju plodnost zemlje i važan su element održavanja ukupnog života zemlji. Sanjate li gliste obratite pažnju na svoje zdravlje, ali i na načine kako možete postati ekološki osviješteni. Istodobno osvijestite zdraviji život za sebe i za prirodu i svoje okruženje.

Gliste također mogu simbolizirati da su teška vremena pred vama, ali na kraju će donijeti napredak, novi život i sreću.

Neki gušteri u našem okruženju mogu se doimati poput zmija, npr. sljepić, pa nije neobično da se traži značenje ovog simbol pod pojmom zmije. Gušteri imaju nevjerojatno izražena osjetila. Ako ga vidite u svojim snovima to je signal kako već osjetite nove stvari koje su pred vama, bez obzira što se nisu pojavile ni njihove naznake. Također, san može ukazivati na to da bez obzira na moguće promjene vi ste prihvatili (lošu) situaciju onakvom kakva je i mislite kako nema pomoći, što nije točno.

Sanjati ZMIJA

 

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova