24. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati VJENČANI PRSTEN (BURMU)- detaljno tumačenje –

Što znači sanjati VJENČANI PRSTEN / BURMU?

– Sanjarica VJENČANI PRSTEN / BURMA –

Burma ili vjenčani prsten smatra se simbolom ljubavi, te u snovima se uvijek odnosi na ljubavnu situaciju osobe koja sanja. Obično ćete snove o vjenčanom prstenu najbolje protumačiti tako da uzmete u obzir situaciju u kojoj ste sanjali prsten i kakav je on bio. Negativne situacije vezane uz vjenčani prsten u snu, nagovještaj su negativnih ljubavnih situacija. Lijepi i vjenčani prsten pravilnog oblika, također simbolizira lijepu ljubavnu situaciju, dok neugledan prsten, napukao ili hrđav, simbolizira neke poteškoće na ljubavnom polju. Zbog toga je vjenčanom prstenu kao takvom teško pridodati jednoznačnu simboliku, te san o prstenu treba tumačiti na kompleksniji način.

Sanjati vjenčani prsten sugerira pravu ljubav. Sanjati da ste vidjeli vjenčani prsten je dobar znak.

Ako sanjate vjenčani prsten, a niste vjenčani, tada sanjati vjenčani prsten predstavlja novi korak u vašoj vezi.

Sanjati lijep prsten na prstu sugerira pozitivne pomake u ljubavnim odnosima i općenito odnosima s drugima. Ako se nadate kako će vas partner u stvarnom životu zaprositi ili kako će vaša veza napredovati, tada je ovakav san pozitivan predznak. Označava bolju povezanost i dobre odnose sa značajnim osobama u vašem životu. Ako ste već u braku i vaš odnos je čvrst, a u posljednje vrijeme razmišljate o poslovnoj situaciji, ovaj san se može odnositi i na poboljšanje poslovne situacije. Ako ste u probnom razdoblju ili imate ugovor na određeno, ovakav san sugerira kako će se vaše stanje u poduzeću popraviti i kako ćete se osjećati sigurnije.

Sanjati vjenčani prsten na tuđoj ruci također je pozivan simbol. Ne odnosi se konkretno vašu situaciju, ali se odnosi na vaše okruženje, međutim svi znamo da ako smo u pozitivnom okruženju, u kojem se napreduje i koje je lijepo da će i nama biti lijepo i da ćemo i mi napredovati. Ovakav san također sugerira da trebate i vi dijeliti svoju sreću s drugima. Ako možete i koliko možete pomognite drugima da bi i oni napredovali.

Sanjati da ste izgubili vjenčani prsten je negativan san koji sugerira ljubavne probleme. Ovakav san sugerira kako je došlo do zasićenja u vezi, te da se trebate angažirati da biste vratili pozitivan osjećaj u vezu i ponovno rasplamsali strast.

Sanjati da ste skinuli vjenčani prsten sugerira da ste spremni prošlost ostaviti u prošlosti i okrenuti se budućnosti. San ne govori o prekidu veze ili problemima u sadašnjoj vezi, nego je pozitivan simbol, koji treba tumačiti kao poruku vaše podsvijesti koja vam sugerira da ono što se događalo u prošlosti ostavite u prošlosti, a okrenete se novim pozitivnim iskustvima.

Sanjati da nekom prodajete vjenčani prsten je san koji govori o prošlim ljubavima i situacijama koje nikako ne možete prežaliti ili se izdići iznad njih. Ima simboliku sličnu kao kada sanjate da skidate vjenčani prsten s ruke. Možda se radi o bivšim ljubavima ili sadašnjoj ljubavnoj vezi u kojoj ne možete preći preko nekih događaja. Ovakav san je način na koji vam vaša podsvijest poručuje kako se trebate okrenuti budućnosti i osloboditi ljubavnih utega koje nosite sa sobom. Zaboravite one koji su vas povrijedili, prestanite partneru prigovarati za nešto što je bilo davno, okrenite novu stranicu i krećite se naprijed umjesto da se osvrćete unatrag.

Obično ljudi koji su nesretno zaljubljeni sanjaju prstenje i vjenčanja u nadi da će pronaći neki znak koji bi im nagovijestio povratak stare ljubavi ili preokret u situaciji, ali ako ste nesretno zaljubljeni, tada snovi o vjenčanom prstenu zapravo imaju neutralnu simboliku. Oni su preslika vaših misli i onoga što biste vi željeli, ali zapravo nemaju značenje da li će se ljubavna situacija razvijati u pozitivnom ili negativnom smjeru.

Vezano:

Sanjati prsten

Sanjati VJENČANI PRSTEN

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.