23. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati UMIRANJE – detaljno tumačenje –

Snovi o vlastitom umiranju govore kako su negativne misli preuzele dobar dio vašeg postojanja i utječu gotovo na sve aspekte vašeg djelovanja. Negativne misli mogu utjecati na sva životna područja, prijateljstva, ljubavne odnose, poslovni život, obiteljske odnose…

Što znači sanjati UMIRANJE?

– Sanjarica UMIRANJE –

Ispod ćete pronaći simboliku snova u kojima sanjate vlastito umiranje ili umiranje nekih drugih osoba.

Sanjati vlastito umiranje

Sanjati vlastito umiranje vrlo je dramatičan san, ali koji nosi pozitivnu simboliku. Sanjati vlastito umiranje simbolizira brige, zabrinutost za neke aspekte života, ali nosi konotaciju potrebe da se okrenete vedrijim stvarima. Ovaj san je naznaka kako u vama ima snage da se izdignete iznad potištenosti i iziđete iz negativnog razgovora samih sa sobom ili negativnih misli. Ako ste sanjali vlastito umiranje vjerojatno ste u potištenoj fazi, zarobljeni u vlastitim negativnim mislima, te je ovaj san signal kako trebate promijeniti kut gledanja i tražiti načina kako da vratite vedrinu i optimističan pogled.

Snovi o vlastitom umiranju govore kako su negativne misli preuzele dobar dio vašeg postojanja i utječu gotovo na sve aspekte vašeg djelovanja. Negativne misli mogu utjecati na sva životna područja, prijateljstva, ljubavne odnose, poslovni život, obiteljske odnose… Negativne misli mogu spriječiti napredak, učenje i općenito osobni razvoj, jer utječu na percepciju nas samih i time i na percepciju naših mogućnosti. I to je neki začarani krug u kojem što se lošije osjećate, teže ćete poduzeti pozitivne promjene.

Sanjati vlastito umiranje na neki je način poziv da reagirate, da se trgnete. Na ovaj vam način vaša podsvijest sugerira kao trebate reagirati i krenuti s pozitivnim promjenama prije nego što zahvate cjelokupno vaše postojanje. Tražite načina kako da obrnete misli u pozitivne i da radite ono što će pozitivno djelovati na vaš stav, što će vas potaknuti da se veselite životu i postanete vedriji i optimističniji.

Sanjati vlastito umiranje u smislu da sanjate kako ste već mrtvi san je koji govori o rješenju problema. Ovakav san govori kako vaša podsvijest primjećuje da postoji rješenje, samo trebate promijeniti kut gledanja i s optimističnije strane pogledati na kompletnu situaciju. Trebate se okrenuti pozitivnim stvarima i usredotočiti na ono dobro u životu što imate.

Sanjati umiranje drage osobe

Sanjati umiranje drage osobe može se tumačiti kako čeznemo za tom ili nekom osobom na koju nas osoba iz sna podsjeća, bilo emocijama, da nosi isto ime ili ima slične karakteristike. Sanjati na primjer umiranje roditelja može odražavati vašu čežnju da se češće viđate ili vaše strahove da ćete ih prerano izgubiti. Sanjati umiranje prijatelja može govoriti o nedostatku zajedničkih aktivnosti ili nečega što nam nedostaje iz našeg druženja.

Prema tradicionalnoj sanjarici sanjati umiranje drage osobe znak je koji govori da je ta osoba dobro, u dobroj formi, da se ne trebate brinuti, na neki način da ste joj “produljili život”.

U trećem kontekstu umiranje nekih dragih osoba u snu može predstavljati i potrebu “umiranja” nekih emocija koje vežemo s tom osobom. Na primjer, sanjati umiranje majke, koja je tradicionalno orijentirana govori o tome kako više ne trebamo njegovati neke tradicionalne ideje koje nam je ona usadila i kako se trebamo okrenuti budućnosti i novim navikama. Sanjati umiranje prijatelja uz kojeg nas vežu najzabavniji izlasci i tulumarenje može biti signal kako trebamo okrenuti novo poglavlje u životu, kako je došlo vrijeme da se smirimo, skrasimo i nastavimo mirnijim životom. Na primjer, sanjati umiranje člana obitelji na kojeg smo se uglavnom oslanjali za financijsku pomoć, može simbolizirati kako je vrijeme da budemo odgovorniji u financijskom smislu, da se konsolidiramo i više brinemo o vlastitim financijama.

U konačnici umiranje nekih osoba ne mora imati nikakvo simbolično značenje nego samo biti refleksija naših strahova. Ukoliko sanjamo umiranje neke osobe koja je bolesna, takav san samo reflektira naše strahove kako ćemo je izgubiti, ali nema nikakve proročanske vrijednosti.

Sanjati UMIRANJE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.