Sanjati UMIVAONIK – detaljno značenje –

Što znači sanjati UMIVAONIK?

– sanjati UMIVAONIK –

Sanjati umivaonik nosi simbolizam kako trebate više brinuti o sebi, svome zdravlju i općenito načinu kako živite. Da biste točno protumačili ovaj san trebate uzeti u obzir kontekst u kojem se san odigravao. Da li je bilo uobičajeno umivanje vezano uz jutarnju ili večernju rutinu, ili se radilo o nekom neobičnom mjestu gdje se našao umivaonik. Svakako potražite simboliku i ostalih pojmova da biste što točnije protumačili ovaj san.

Svi smo čuli instrukcije u avionu kada kažu kako je u slučaju nezgode prvo potrebno staviti masku s kisikom sebi, a zatim pokušati pomoći ostalima, te se ova rečenica, odnosno uputa jako često koristi kao metafora za brigu o sebi, jer zapravo najtočnije prenosi ono što je najvažnije. Samo ako ste vi dobro možete pomoći drugima da se i oni osjećaju dobro. Ako se ne želite brinuti o sebi radi sebe, učinite to radi drugih. Sanjati umivaonik san je koji bi nas trebao potaknuti na kontrolne zdravstvene preglede, da ne ignoriramo probleme ako nešto osjećamo, te općenito da povedemo računa o sebi i svome zdravlju. Kada je osoba bolesna, iscrpljena ili preopterećena ne može se brinuti za druge, jer inače ćete shvatiti kako „nemate dovoljno kisika da biste pomogli drugima”. Briga o sebi nije ni sebična ni pretjerana, jednostavno je nužna i praktična stvar.

Staviti sebe na prvo mjesto znači da ćemo ponekad potrošiti novac na sebe i svoje zdravlje umjesto na nešto čime bi smo razveselili nekog drugog, znači da ćete ponekad morati reći Ne nekom drugom, da biste sebi rekli DA. Za većinu nas uvijek je nešto važnije od nas samih, ali možete sebe ohrabriti rečenicom „brinem se o sebi i svome zdravlju da bi se mogao brinuti i za nekog drugog”.

Snovi o umivaoniku govore kako trebate brinuti o sebi i some zdravlju. Umivanje je sitni znak brige o sebi, ali moramo ga odraditi u svojoj rutini. Snovi o umivaoniku govore kako briga o sebi na znači neke velike geste, ali morate odraditi sve ono što je potrebno da biste sačuvali svoje zdravlje i energiju. Brigom o sebi pokazujete kako vam je stalo i do onih koje volite i oko kojih se želite brinuti. Zrak je svuda oko nas, a san o umivaoniku je podsjetnik da ga i vi trebate udisati, a ne samo pomagati drugima da oni dišu.

Sanjati UMIVAONIK

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.