Sanjati UMIVATI SE – detaljno značenje –

Što znači sanjati da se UMIVAM?

– sanjarica UMIVATI SE –

Sanjarica snove u kojima se umivate tumači ovisno o kontekstu, ali najčešće u dva smjera.

U jednom smislu ako ste sanjali da se umivate, to znači kako na podsvjesnoj razini znate da ste “zaprljali obraz” te da vam je potrebno na neki način “pranje”. Trebate razmisliti o svojim postupcima, vidjeti može li se popraviti šteta, te možete li nešto učiniti da popravite situaciju.

U drugom smislu ako ste sanjali umivanje to možete tumačiti i u smislu osnovne brige za sebe. Potrebe da malo više razmislite o svome zdravlju, posebno emotivnom zdravlju. Trebali biste pronaći načina kako se na zdraviji način nositi sa stresom i emocijama, dok vam anksioznost nije počela štetiti na više razina.

Većini nas uvijek je nešto ili netko važniji od nas samih. Uvijek razmišljamo što možemo učiniti za druge, kako možemo drugima olakšati, a zaboravljamo na sebe. Možda prolazite kroz neko anksiozno razdoblje, emotivno nabijeno gdje vas neke stvari previše opterećuju i nikako se ne uspijevate povratiti, brinuti za sebe, disati punim plućima. Potrebno je odvojiti za sebe više vremena, za neke sitne svakodnevne rituale, nešto što nas uveseljava, smanjuje stres i anksioznost.

Kod prosječne osobe život se vrti oko djece, oko kolega, oko roditelja, oko partnera… Naravno, nitko ne želi odgađati ili izbjegavati obveze, ali nije dobro zaboraviti najvažniju osobu u svome životu, a to ste vi. A to je ujedno i jedan od najtežih izazova, naučiti kako njegovati sebe. Kada ignorirate svoje emocije i svoje potrebe svaki dan nosit će sve više i više stresa, bit ćete sve umorniji i sve bezvoljniji.

Briga za sebe, o zdravlju, pravilna prehrana i tjelovježba vraća nam fizičku snagu i stvara pozitivnu sliku o sebi, duhovno ojačavanje vraća vašu dušu ponovno u život, vježbe opuštanja transformiraju negativne aspekte vašeg života u konstruktivne. Kada se brinete o sebi, to vas osposobljava i da se brinete za potrebe drugih oko sebe, jer ne možete se posvetiti drugima ako ste iscrpljeni, bezvoljni i umorni.

Ako ste sanjali kako se umivate razmislite kako možete skinuti sa svog lica sloj negativnosti i kreirati okruženje u kojem želite biti. Ako pronađete načina da se brinete o sebi kada se osjećate nesigurno ili povrijeđeno, moći ćete biti pozitivni i biti potpora i sebi i drugima.

Sanjati UMIVATI SE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.